Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fryzurka męska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Kumpel namawia mnie, abym mu ściął włosy, tłumacze mu że ma sobie iść do fryzjera, ale ten mi zawraca ciągle gitare (jakby nie miał kasy :D)

I tutaj jest moje, pytanie.

Nie ma on za długich włosów, jakieś kilka cm - 2-4cm, i chciał żebym mu boki wyciął a zostawił górę, czyli taki jakby irokez o ile się nie mylę,

poleca ktoś jakiś poradnik żeby to schludnie i estetycznie wykonać domowymi sposobami? Nigdy swoich włosów tak nie ścinałem bo nie lubie, więc nie wiem.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jeśli nie jesteś fryzjerem, lub nie jesteś w jakikolwiek sposób rozpoznany z "fryzjerstwem" to nie bierz się do tego, powiedz koledze, że nie potrafisz i coś może pójść nie tak. Niech tata go obetnie albo niech pójdzie do tego fryzjera jeśli tak bardzo chcę skrócić włosy :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Normalnie jedziesz tylko równo np zaznacz sobie pkt na łebie i cały czas sie nim kieruj zeby nie było z jednej strony za bardzo wygryzione a z drugiej nie. ;x

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Po bokach krótko i góra lekko i masz Wojskowy :D

Opublikowano

heh, nie odwazyl bym sie an coś takiego .

jezeli koledze szkoda 10zl na dobrego frzyjera to bedzie cierpieć az mu je odrosną <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...