Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na czym bocić?

Mateusek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam leonka 4 irki 23 lf3 i 13 bo2, 11pp firma serw pl3 firma vru

Bociłem na 3-4 i leciało 1,6k uri h/

Mój kolega puścił słabszym kontem i mu zbierał tyle samo? co jest

Mam taska dobrego, zbierał jeszcze skrzynki z eventu etc.

Jak bocić jakie configi, pozdrawiam.

Dam lajka

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Mi na int3 na 2-1 na 3 levelu spearhead boci od 4h ze srednia 5k/h wiec teraz jak jest event to polecam np. na x-5 puscic na niewidce na skrzynki.

Opublikowano

Ja bym polecał skrzynki zbierać, mapa x-2 ze względu na trick z cytadelą.

Opublikowano

Ja bym polecał skrzynki zbierać, mapa x-2 ze względu na trick z cytadelą.

Bardzo małej ilości osób chce się wykonywać, ja bocę na 1-4 ciągle i nikt się mnie nie czepia.

Dodatkowo 1-2mld poważki idzie odrobić w 24h jeżeli.

Jeżeli mi by coś takiego robili i bym tracił poważkę to nie przeszkadzało by mi to bo nie gram dla rangi :)

Opublikowano

no wiesz co ja mam bardzo podobne konto, ale boce na x3 i mam ok 3-4 tys na 1h na biciu alienow i boxach( ustawione 600 paczek na godzine) nie wiem jakie masz obrazenia ja mam ok 10 tys( laser do 4 tys plus rakiety do 7 tys) na podkreceniu na 1 strzal o ile trafi wsio sprobuj tak;d hehe no i nie bij wielkich alienow typu dev sib itp tylko max boss mordon wtedy szybko leci

no i 2 konto na x2 alieny plus paczki i ok 500-1000 uri mniej na 1 h wychodzi z tym ze konto slabsze wiele jest ale mysle ze te 2-3 tys na godzine to spoko jak na 3 dniowe konto;d

a konfy to nic szczegolnego, 1 konfa to lasery na fulll, troche speeda i troche oslon wychodzi ok 70 tys( na alieny wiecej nie trzeba a jak ktos chce cie ubic to i tak ubije nawet z wieksza iloscia oslon, zwlaszcza ze teraz predzej ci zycie zjada niz oslony dzieki formacjom, no chyba ze sam na odpowiedniej bocisz ,ale raczej polecam strzale za kredki lub za uri), a na 2 fs i po na pol oslony i lasery na drony

kup repa 4 jesli nie masz bo szybkosc napraw tez jest wazna, i bocenie na x3 na vru jest lepsze niz na x4 bo szybciej dolatuje na mape po dedzie:)wiem ze to pierdoly ale grosz do grosza;d

no i pakiet premium( szybsze i darmowe naprawy, czesciej rakietami strzelasz)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Mam premke.

Spróbuje, a i jak bot ma kręcić, alienki.

Bo mi tak kręci, że nawet nie wali z rakiet; (((

@Edit- O Radius mi chodzi: )

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

no to zmniejsz radius az zacznie walic;d tego nie podpowiem bo ja uzywam akiegos radiusa ktory jest ustawiony juz i nic nie zmieniam

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

MinFightDistance = 150;
MaxFightDistance = 600;

Ja mam tak podstawowo i wszystko działa bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...