Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zalicza wyświetlenia filmu na youtube?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie chciałbym spytać się osób które się na tym znają jak zalicza wyświetlenia filmu na yt?, a mianowicie:

1. ile wyświetleń może zaliczyć z jednego ip? Czy jest tu zasada, że za pierwszym razem tylko w link wystarczy kliknąć strona się załaduje i zalicza wyświetlenie?, a żeby drugie wyświetlenie zaliczyło trzeba na przykład oglądnąć ponad połowę filmu? lub żeby zdobyć drugie wyświetlenie trzeba poczekać 24h lub 48h?

W tym pytaniu chodzi mi ogólnie jak zalicza te wyświetlenia?

2. Drugie pytanie: jeżeli dam dla kolegi linka do filmu jak kliknie w niego i załaduje mu się strona i nie oglądnie filmu to zaliczy wyświetlenie? Jeżeli nie to ile sekund musi minimum oglądnąć by zaliczyło? lub ile procent filmu?

3. Jeżeli bym zmieniał IP to z każdego pójdzie 1 wyświetlenie?, czy yt jakoś z tym głównym IP komputera się kontaktuje? ;D (Sory jeżeli źle to wyraziłem nie jestem informatykiem chce tylko wiedzieć i chyba wiecie o co mi chodzi?)

Za każdą pomoc lajki !

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...