Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Historia]Puszczanie muzyki w czasie przerwy na głośnikach

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,w mojej szkole mamy paru dresów (1-sza gimnazjum) na szczęście nie chodzą ze mną do klasy, lecz często mamy lekcje w klasach umieszczonych blisko siebie, Ci dresi puszczają na przerwach piosenki typu:

Nie mam nic do tych piosenek ale to wkurwia jak drą ryją ''SADZIĆ PALIĆ ZALEGALIZOWAĆ'' mówiłem ''Przestańcie śpiewać'' to jeden dres mi wyjebał z nogi, no to ja mu zrobiłem śliwe a na drugi dzień przyszedł z scyzorykiem z targu za 2 zł i myślał że mi tym coś zrobi, więc zrobiłem mu dzwignię i kazałem koledze zawołać dyrę i oczywiście moja wina bo go ''sprowokowałem'' i oczywiście dostałem -50 a on nawet - 20 nie dostał

Opublikowano

Taki duży problem załatwić sobie wieksze głośniki i puszczac jakiś porządny hardcore, typu Angerfist?

Zaiwestuj 50 złotych w głośniki komputerowe, kup przedłużke USB ujebaj końcówke z normalnym wejsciem pod USB, bd miał czerwny kabelek i czarny + i -, do baterii podłącz albo do dwóch czy tam iluś, wbijesz z tym do szkoły i bedzie jazda, sam próbowałem z kolegami, no chyba że jesteś ciota z koleżkami to ci to nie wypali, bo nauczyciele bd sie do was dopierdalać.

Możesz sobie jeszcze beszczelnie stanąć przy nich, aż taki to jest duży problem?

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

A w tej bajce były smoki? Każdy może napisać na forum, że pobił tego, tamtego, z Pudzianowskim miał walkę jednak nie emitowali jej w telewizji bo Pudziana nie chcieli kompromitować. Co nas obchodzi, że go zgrzałeś czy też nie? Mamy dzwonić na policję, że dostałeś punkty a on nie? Kup na targu scyzoryk za 2 zł, on Ci założy dźwignię i on dostanie -50, a Ty nic :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

dres jak dres , zero mózgu i troszke mięśni :D

powiem tak , jaranie zielska nie powinno sie ukazywac w wiekszej grupie np. jak z kolega jaracie to jest git , ale jak oni drą morde to są pojebani :P. Bo jakby palili prawdziwe zielsko to byliby tak zamuleni ze nie wiedzieliby co sie koło nich dzieje , a co dopiero zebrac sile na darcie mordy haha xD

Opublikowano

Tak się właśnie kończy gdy oddasz komuś w miejscu publicznym. Nie lepiej było pójść od razu do dyrektora/ki i powiedzieć o tym?

Btw. Nie wiem o co chodzi w tym topicu, pytasz się nas o coś czy co? :P

Dami logic:

Było łeb uciąć gdzieś w ciemnym rogu i zakopać :D

Opublikowano

Możesz mi na PW wysłać ich nazwiska? :> Chcę po prostu zobaczyć jakie z nich ,,dresy" Bas tajpan, scyzoryk hahaha. Zanim by ten scyzoryk skierował w moją stronę już by leżał. (Krav Maga)

Polecam podejść do jednego (Koniecznie jednego jak będzie sam). Porozmawiać z nim jeżeli to nie poskutkuje to poza szkołą z nim to załatwić :). Koniecznie musi być sam!

W grupce kozaki a pojedyńczo miękkie pytki :>.

POLSKA

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Możesz mi na PW wysłać ich nazwiska? :> Chcę po prostu zobaczyć jakie z nich ,,dresy" Bas tajpan, scyzoryk hahaha. Zanim by ten scyzoryk skierował w moją stronę już by leżał. (Krav Maga)

Polecam podejść do jednego (Koniecznie jednego jak będzie sam). Porozmawiać z nim jeżeli to nie poskutkuje to poza szkołą z nim to załatwić :). Koniecznie musi być sam!

W grupce kozaki a pojedyńczo miękkie pytki :>.

POLSKA

miekkie cipki *

@top

z duchowego jebnij, nauczą się żydki -,-

ew. tak jak @UP.. po lekcjach.. przyjdź z ekipą, jak on będzie i tyle.

Opublikowano

miekkie cipki *

@top

z duchowego jebnij, nauczą się żydki -,-

ew. tak jak @UP.. po lekcjach.. przyjdź z ekipą, jak on będzie i tyle.

Gdzie wy żyjecie OMG . Rozumiecie pojęcie 1 gimn . To nie gangi gang salvadore , szczerze sory za wulgaryzm Doje*ał by jednego reszta by sie zesrała i tyle . Ale dac sie upokorzyć w szkole potem to sie za tobą ciągnie. Mogłeś jednego doje*ac i tyle , nie isc do dyrektorki przyje*ac mu i odejsc. A gdyby ten ich "gang" przyszedł to co ty znajomych nie masz

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gdzie wy żyjecie OMG . Rozumiecie pojęcie 1 gimn . To nie gangi gang salvadore , szczerze sory za wulgaryzm Doje*ał by jednego reszta by sie zesrała i tyle . Ale dac sie upokorzyć w szkole potem to sie za tobą ciągnie. Mogłeś jednego doje*ac i tyle , nie isc do dyrektorki przyje*ac mu i odejsc. A gdyby ten ich "gang" przyszedł to co ty znajomych nie masz

Nie ucz ojca dzieci robić..

Nie w szkole tylko poza szkołą misiek <3.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano
jeden dres mi wyjebał z nogi, no to ja mu zrobiłem śliwe a na drugi dzień przyszedł z scyzorykiem z targu za 2 zł i myślał że mi tym coś zrobi, więc zrobiłem mu dzwignię

O kurwa, jaki fajter z Cb. Beka z tematu.

@Top

Zapierdol im z półobrotu, a ciała zakop w lesie.

-Chuck_Norris-_01.jpg

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...