Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] DLC Który najlepszy

Maciek2699

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram szturmowcem i raczej nie bede zminial profesji (apteczka ^^)

Mam 40 zł na jakiegoś DLC, wojna pancerna raczej odpada, after mecz chyba teza (kusze mnie nie interere).

Tak wiec zostaje CQ i B2K, jestem raczej zdecydowany na CQ (lubie male mapy - metro, bazar itp) to raz,

a dwa m5k - full auto, to jest jako pistolet ? czy bron podstawowa ? jak PDW-R (swoja draga dosc fajne :D)

Czy moze lepiej dozbierac drugie 40 zł i kupic na allegro Premke (cholera moglem kupic ps plus na 90, mialbym na premke xD)

Pozdrawiam.

PS. Jako ze nia mam zadnego z tych dodatkow - sa jakies fajne bronie dla szturmowca w ktoryms z nich ? Tak ? W którym lepsze.

Opublikowano

close questers bo to rozgrywka tylko dla piechoty i wgl

10 zadan (same bronie)

10 broni

4 mapy w tym ziba tower czyli najlpesza a wgl to aftermath jeszcze nie wyszedl :P to premium go testuje od 4 grudnia do 28 na premiere

THEVAMPIR542.png
Opublikowano

kusze mozna zdobyc w inny sposob ale nie wiem jaki lecz wiem ze jakis jest

na originie tez mozna bylo kupic DLC do MOHW z czym ten DLC wyszedl 24 grudnia a sellali go od 20 grudnia bo poprostu sciagasz dodatek i czekasz na jego premiere co ma plus bo nie musisz sciagac go napremiere pare godzin czasami tzw preorder , pare godzin bo wiadomo ze na premiere beda sciagac tlumy

THEVAMPIR542.png
Opublikowano

Prawie wszystkie dodatki po wykluczałeś, więc? Armored Kill najlepszy dodatek, przynajmniej według mnie.

Pozdrawiam

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

CQ, jest świetne, ale nie tak fajne jak podstawowa wersja. Niedawno kupiłem premium i ci z góry mówię że najbardziej się opłaca. Powodów jest wiele. Kupuj premke szkoda hajsu na osobne kupowanie dodatków. Kupisz cq i zaraz ci się zachce na następny dodatek. W premce masz masę broni. Pozdrawiam Filip. :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...