Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping & Fps

SzyszU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Ostatnio zakupiłem nowego laptopa z WIN8 i dobrym wyposażeniem ...

Ale mam problem z internetem czytałem dużo na innych forach ale nie mogłem odnaleść odpowiedniego rozwiązania ...

Problem polega na tym że w grach jak i przy przeglądaniu internetu wszystko się wolno ładuje albo nie odbiera odpowiednio internet a w grach jest tak że mój ping który powinien wynosić 30-50 zmienia się na 300-1500 . Mam internet 10mb stacjonarny który tu na pewno nie zawinił ...

Moim zdaniem problem siedzi w WIN8 tylko jaki i tu jest mój problem ...

Mam problem również z małym FPS-em w CF-EU proszę o pomoc wszystkie dane które będą potrzebne mogę wysłać proszę o pomoc ..

szyszu.jpg

Opublikowano

Hmm..Co do internetu to raczej bym zadzwonił do dostawcy i on by ci powiedział a co do win 8 to podaj jaki masz sprzęt czy wszystko jest dobrze :)

Opublikowano

Karta graficzna: Intel? HD Graphics 4000

Procesor: Intel? Core i3-3110M CPU @ 2.40Ghz

Windows8

4GB ram

system 64-bitowy

szyszu.jpg

Opublikowano

Jam ma słabszego lapka i mam +80 Fps

A co do neta problem jest w win8, radzę ci zmienić na win7 chyba najlepszy windows !

2isw7yf.png

Opublikowano

Ale wszystko mam wyłączone i sprawdzałem stabilność i wszystko jest ok ... Pisałem do GameRage oni piszą że jeszcze nie współpracują z Win8 ..

Ale inni jakoś grają na WIN8 ... Nie wiem czemu mam taki mały FPS .. PING-iem już nie mam problemu tylko FPS to mój największy problem ...

szyszu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...