Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boost Hack?

hawkeye1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć na yt jest dużo filmików na których widać że jest jakiś program dodający bootsy w nfs world szukałem go i jest pełno różnych wersji tylko żadna z nich nie działa ...

Jest w ogóle taki program ??

Opublikowano

Raczej nie chodziło o PowerUp'y. Na YouTube jest dużo filmików o hack'ach na SB (SpeedBoost) ale są to fak'i. Nie da się czegoś takiego zrobić i nigdy nie będzie więc nie daj się nabrać.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jemu chodzi o Hack dzięki któremu będziemy mieli za darmo ileś tam SB .

Od razu ci mówię są takie ale żaden nie działa lub są robisz wszystko po kolei ale mogę ci się wkraść na konto tyle z tego hacka.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej.

Robią takie fake hacki dla tego aby pograć sobie na twoim koncie lub sprzedac je komus za pare groszy :)

Opublikowano

Chodziło mi właśnie o SpeedBoost "SB" żle się wyraziłem ;)

Dzięki za odpowiedz nie bd tego ściągał jakiś tydzień temu ściągnąłem pare wersji tego a że nie mam antiwirusa to wpadł mi jakiś wirus na kompa i dopiero po trzecim formacie komputer się ogarął , więc wolałem założyć temat i się zapytać .

Dzięki wielki za odpowiedź .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...