Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AutoPickUP na wybrane itemy V2

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos jest nie tak po 1 opcja " Sztaby " to tylko jedna z 3 sztabek przykładowo na pandore.

Po 2 , wybralem itemy jakie trzeba i tak , Widac tylko nazwy itemow bez ikonek np" biala rosa " widac liczbe ros ale nie widac itemu.

Po 3 wybralem itemy mimo to smieci dropiace itak widac.

Opublikowano

1) Stabki na tym serwie mogą mieć inne ID niż oryginalne.

2 i 3 zapisałeś plik item_bot.txt w folderze mod? wkleiłeś paczkę do kamermoda (w paczce był plik item_bot bez rozszerzenia i trzeba go wkleić do folderu mod)?

Wrzuć jakiś ss jak to wygląda w grze.

@Down: na każdym serwerze może być inne. Dałem tutka jak to sprawdzić.

Opublikowano

A co z item_proto?

Item_proto jest w paczce i posiada tylko wpis do yang (dlatego nie będzie widać nazw przedmiotów, ale za to o wiele szybciej można sobie skonfigurować co ma podnosić) . Paczke rozpakowujecie w folderze z klientem tak żeby nadpisało folder mod i plik item_bot (bez rozszerzenia znalazł się w środku).

I musicie wygenerować też serverinfo! Nieważne, że masz już! Zadziała tylko z tym wygenerowanym przez program, będą 2 serwery, na pierwszym będzie all normalnie a na drugim będzie to co wygenerujecie w konfiguracji bota.

Opublikowano

Nic nie zrozumialem..

2 i 3 zapisałeś plik item_bot.txt w folderze mod? wkleiłeś paczkę do kamermoda (w paczce był plik item_bot bez rozszerzenia i trzeba go wkleić do folderu mod)?

Plik item_bot jest w paczece bez rozszerzenia i go wkleilem, a plik item_bot.txt? Mam zmienic rozszerzenie czy co? Czy napisales to jako ze to jeden plik?

Item_proto jest w paczce i posiada tylko wpis do yang

Item proto nie ma w pacze jest tylko

item_bot

Opublikowano

No tak ale to jest item proto, tylko jes tak nazywa. Masz to wkleić do mod i nie ruszać to jest stały element i tego się nic potem nie rusza.

Item_bot.txt (który robisz programem) też wklejasz do tego folderu.

Jeśly wygenerowałeś poprawnie serverinfo to po odpaleniu masz:

s1 TwójSerwer

s2 TwójSerweBOT

Tam gdzie masz dopisak BOT widać itemy które wybierałeś a na s1 widać wyszystko normalnie.

Jeszcze dodam że przedmioty które dopisujecie ręcznie w te pola będą mieć ikonki monet, żeby nie było dymu "aaaa dodałem futro wilka a są monety!!!!"

Opublikowano

Zaraz ściągne moda na balantie i sprawdze, możliwe, że są jeszcze jakieś bugi w programie.

Jakies sa napewno robie dobrze z plikiem item_bot i tym co robie z programu.

Robie dobre serverinfo bo laczy , ale niewiem czemu na modzie teraz nie widze prezentu i konia..

Troche jest cos zle robione..

Opublikowano

Znalazłem kilka błędów, jutro postaram się dodać wszystko poprawione ostatecznie, bo obmyśliłem jak to lepiej napisać, żeby się nie bugowało. Póki co musicie sobie radzić wg pierwszego poradnika.

Sorki, że nie zatrybiło odrazu jak trzeba ale samemu ciężko wyłapać wszystkie bugi.

EDIT: Dodałęm nową wersję, powinna śmigać bez większych przeszkód. Nagrałem też filmik, zaraz zobaczę jak to wyszło i jak będzie się nadawał to zapodam tutaj a jak nie to jutro nagram coś lepszego.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł na stworzenie tego cheat`a za to już masz uznania. Powiesz mi tylko jak z sztabkami? Podnosi tylko 1kk? Czy też 2kk,5kk,10kk,500k, itd.?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Mam to samo, co koledzy wyżej.. Wszystko zrobione wg. poradnika.

@Sciągnąłem nową wersję - wszystko działa jak należy. Brawo :-)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Istvan, wszystko ok lecz u mnie widać wszystkie itemy i wszystko zbiera :/.

No wlasnie mam to samo ; )

Sprawdźcie czy w folderze "mod"macie pliki:

item_bot
item_bot.txt

Dopiszcie na jakich serwerach sprawdzacie:)

Opublikowano

Sprawdźcie czy w folderze "mod"macie pliki:

item_bot
item_bot.txt

Sprawdzalem juz 10x i mowilem ze wszystko robie dobrze, sa tam!

Opublikowano

Naprawde fajne i przydatne na nowe serwery POLECAM

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Server info nie powinno nic zmieniac bo tam chodzi o to zby ogolnie sie polaczyc na serwer jak sie nie myle , bardziej chodzi o to ze nic sie nie zmienia nawet jak wybierasz itemy , no ale coz zaraz sprawdze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...