Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Jaka rasa postaci ?

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie mogę się zdecydować jaką rasę postaci wybrac do elementalisty.

Wydaje mi się, że Asura lub Sylvari, czy może jeszcze inna rasa ?

I czy jak zrobię sobie postac to mogę ją za free skasować i zrobić inną z tym samym nickiem ?

I jak np. źle rozdam skille to mogę je zresetować za kasę w grze ? Jeśli tak to za ile i u kogo :D

I ogólnie jak macie jakieś porady co do gry, jakich błędów nie popełniać zaczynając gre to piszcie.

Za wszystko co mi pomoże będą lajki :D

Opublikowano

Rasa w grze to tylko skille rasowe do wyboru przy umiejętnościach elitarnych, dla mnie nie ma to większej różnicy, ale możesz sobie znaleźć na wiki info na ten temat.

Postać możesz bez problemu skasować, a nick nadać kolejnej :)

W grze nie rozdajesz "skilli" tylko Triatsy, które możesz resetować za kasę w grze, u NPC'a który sprzedaje książki na dany poziom triatsów (są 3 poziomy co 10 rozdanych punktów).

Koszt takiego resetu to parę silvera, także stać na to każdego ^^

Porady na początek chyba brak - jednak jak się samemu odkrywa wszystko to jest ciekawiej :P

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Błędy na początku?

Jeżeli będą Ci dropić niezidentyfikowane kolory to otwieraj je, ale od razu nie korzystaj z nich. Patrz ile kosztują na AH niektóre kosztują kilka sztuk złota, a na początku to bardzooo pomaga.

Nie interesuj się craftingiem, przynajmniej nie na początku - lepiej sprzedawać materiały, kasa przydaje się na książki, które odblokowują kolejne poziomy traidsów.

Jeżeli się Tobie aż tak nie śpieszy to rób mapki całościowo czyli w całym rejonie robisz wszystkie punkty, visty, serduszka i skill pointy - masz za zrobienie mapki na 100% nagrodę + potem nie będziesz musiał wracać w to samo miejsce.

Opublikowano

A jak znaleść inne questy lub cos zeby zrobic mape w 100% ? Bo wszystkie serduszka juz zrobilem, ale nie mam na mapie innych questow ? Jak to znalesc ? :D

Opublikowano

A jak znaleść inne questy lub cos zeby zrobic mape w 100% ? Bo wszystkie serduszka juz zrobilem, ale nie mam na mapie innych questow ? Jak to znalesc ? :D

http://uk.ign.com/maps/guild-wars-2/worldfull

Żeby ukończyć obszar na 100% musisz zrobić wszystkie Taski (questy), odkryć Visty i POI - na podanej stronce większość z nich jest zaznaczona ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

http://uk.ign.com/maps/guild-wars-2/worldfull

Żeby ukończyć obszar na 100% musisz zrobić wszystkie Taski (questy), odkryć Visty i POI - na podanej stronce większość z nich jest zaznaczona ;)

A mógłbyś mi powiedzieć która to jest ta mapa na której się zaczyna ? Bo nie bardzo się orientuję.

A i mam taki jeden punkt, taki niebieski wygląda mniej więcej tak " /\ " tylko jest gruby. I mogę coś z nim zrobić, chyba coś ulepszyć ? Jak mam na dole w pasku heal to chyba mogę coś tam zrobić z nim, więc którą z rzeczy ulepszyc ?

Opublikowano

Jaką rasą grasz ? Bo bez tego nie podam Ci twojej lokacji startowej, btw co za problem nadusić M w grze i oddalić na maxa, a potem porównać ? :D

Ten punkt to pewnie to :

skill_point_icon.png

I jest to skill point używany do rozdawania spelli - naduś sobie H, a później zgodnie z tym co masz na SSie :

skills-and-traits-window.png

Opublikowano

Aaa no fakt bo gorszą mapkę Ci dałem, łap tą :

http://gw2cartographers.com/

Startowa mapa Sylvari to The Grove, a 1-15 to Caledon Forest ;)

@DOWN

Fakt, a ja zapomniałem, że można o tym napisać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...