Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

luzako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak gram to tnie mi się gra :( mam wyłączone wszystkie programy typu gg skype ts i inne. CZY JEST NA TO JAKIEŚ ROZWIĄZANIE ? BŁAGAM O POMOC PONIEWAŻ PSUJE MI SIĘ RATIO :(

ZA POMOC DAJE LIKE IT ;)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem .

Użyj GameBoostera ( nie ma już za to banów - ale jest niby czasami PPD )

ale gameboster deced !!!!

prosze tut .. http://www.mpcforum....piesz-komputer/ ten czlowiek jest swiety on ma rozwiazanie na wszystko :D

masakra mogłeś w skrucie napisać

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

HAH zalezy czy ma lagi przez neta czy te wywolane przez kompa graficzne . Jak szczelasz to odrazu zabijasz czy pada tamta osoba po czasie? i musisz mase kulek w niego wyladowac? Jak przez kompa powylaczaj skype gg tlen itp . Wszystko co jest zbedne do grania .

BUM

Opublikowano

HAH zalezy czy ma lagi przez neta czy te wywolane przez kompa graficzne . Jak szczelasz to odrazu zabijasz czy pada tamta osoba po czasie? i musisz mase kulek w niego wyladowac? Jak przez kompa powylaczaj skype gg tlen itp . Wszystko co jest zbedne do grania .

internet 4mb :) i jak strzelam nic się nie dzieje pada odrazu !!!

Opublikowano

Ale to nie chodzi że zabijaasz dobrze.

Inernet jest bardzo ważny w tej grze.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...