Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Od nowa...

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakladalem temat o zniknieciu sladow z kompa.

Teraz sie pytam. Jak od 1 lvla (T) Wbic sobie szybko jakis lvl?

Nie moge robic Nemexis HQ z minigunem i specem , bo to troche dziwne ..

chce tylko odpowiedz na jakim trybie najwiecej zdobede w szybkim czasie.

Skilla jakiegos mam jeszcze mi nie ubylo. double, multi to taki nie klopot jak ma byc elimination.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatkowo chce sie spytac, na co oszczedzac pieniadze, bo jestem rozrzutny i jak mam 10 k to juz wydaje na glupoty.

Dzieki za wszystkie odpowiedzi

1385975953-U914647.png

Bywalec
Opublikowano

Jak jesteś taki dobry to zniż sobie KD do 0.89 i idź na deltę. Tam masz dość dobry exp za eli.

I graj tak długo jak możesz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Czemu dziwne iść na T z minigunem i specem.. ? Normalna rzecz, na platinum to codzienność. Ew QR, trzymaj się grupy. Czasem może coś dobijesz ale jak masz dużo przetrwań jako człowiek to dużo expa leci. Jakieś 500 za mape(5 survivali min.)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak jesteś taki dobry to zniż sobie KD do 0.89 i idź na deltę. Tam masz dość dobry exp za eli.

I graj tak długo jak możesz

tylko ze potem pujdzie na bravo i bedzie dawac dupy :D idz sobie na mix pola a potem rozkurwiaj reszte te bravo i tp... a nie delta potem cw 0/6..

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

tylko ze potem pujdzie na bravo i bedzie dawac dupy :D idz sobie na mix pola a potem rozkurwiaj reszte te bravo i tp... a nie delta potem cw 0/6..

Ale na mix polu masz 150 expa za 20 min a na delcie z bonusami 1000 expa za 7 min

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

No dobra, dzieki za exp. Ale w temacie bylo jeszcze jak kase wywalac w grze, bo jestem rozrzutny. Narazie nx nie zakupuje, bo wg mnie nie ma sensu

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ale na mix polu masz 150 expa za 20 min a na delcie z bonusami 1000 expa za 7 min

nie bede sie z tb klucic wole byc dobrym graczem z malym lvllem niz miec np tego maja i byc ofrema kombata :D

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

Ogólnie skill z mixpola nie przydaje się nigdzie poza eslem i ew. rzadkimi CW.

Tam tylko bugowanie i campienie

Może jedyne czego mnie mixpol nauczył pożytecznego to używanie pistoletu i przyzwyczaił do strzelania hs

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

nie bede sie z tb klucic wole byc dobrym graczem z malym lvllem niz miec np tego maja i byc ofrema kombata :D

A ja nie będę się z tobą kłócić na temat twojej pisowni.

Opublikowano

jak pisałem wyżej

eq 25% speed'a;Recon Vest, Cyklop Bandana, i jakaś maska 3% speeda ja używam guy hu(coś tam taka złota wygląda się w niej jak Anonymous jak chcesz mogę dać ci SS)

Opublikowano

To pomoze ktos z ta kasa? Bo widze ze jest klotnia.

Na exp'a na QR to spec + m32 i striker mutagen lub normalną postać Recon Vest, Cyclop Bandana, Anty Fleshe i do tego nade duży za NX, RPG i Law za GP.

Opublikowano

Ogólnie skill z mixpola nie przydaje się nigdzie poza eslem i ew. rzadkimi CW.

Tam tylko bugowanie i campienie

Może jedyne czego mnie mixpol nauczył pożytecznego to używanie pistoletu i przyzwyczaił do strzelania hs

sam wyciagneles wnioski ze ci pomugl :D

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

Ale równie dobrze mógłbym nauczyć się gdzieś indziej :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

jak wolisz masz swoje zdanie i masz do niego prawo KONIEC juz :D ja jestem innej mysli :D

Twoje uda czynią cuda <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...