Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błąd pobierania

JDaniel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znów chciałem pobrać Battlefied Heroes (już 3 raz :)), ale po jakimś, nieokreślonym czasie pojawia się błąd, który przedstawiam na poniższym załączniku: post-704021-0-45897700-1356531345.jpg

Jakby co kożystam z Internet Expoler, NET Famework (czy jakoś tak) 2.5, i niestety wolnego kompa jak i internet. Jak więcej danych potrzebujecie to napiszę Wam. Proszę o szybką pomoc :)

Dziękuję z góry :)

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Usuń z kompa wszystko co jest związane z BFH, dokumenty, foldery. Usuń wtyczkę z przeglądarki od BFH, wyczyść wszystko Ccleanerem i spróbuj ponownie.

Opublikowano

Spróbuję, ale chyba wiem co się stało i się boje o Windowsa. otóż ostatnie odinstalowywanie było takie: folder i Shift+Delete ale biblioteki Bfh zostały w systemie a tym bardzej programy PunkBstr.exe uruchamiają się w systemie. Postaram się tak zrobić.

PS: Mam pytanie czy tenprogram sam odinstaluje te żczy z Bfh

EDIT: Znowu... To samo po ponownym pobraniu przed twoją odpowiedzią.

Zegarek BB

Opublikowano

Napisałbyś, jeśli możesz, trochę bardziej zrozumiale? Bo mi się wydaje, że ten program usuwa tylko zainstalowne programy.

Grzebając w jego funkcjach, nie znalazłem odinstalowania PunkBustera.

THX za zmianę tytułu

Zegarek BB

Opublikowano

Witam.

Znów chciałem pobrać Battlefied Heroes (już 3 raz :)), ale po jakimś, nieokreślonym czasie pojawia się błąd, który przedstawiam na poniższym załączniku: post-704021-0-45897700-1356531345.jpg

Jakby co kożystam z Internet Expoler, NET Famework (czy jakoś tak) 2.5, i niestety wolnego kompa jak i internet. Jak więcej danych potrzebujecie to napiszę Wam. Proszę o szybką pomoc :)

Dziękuję z góry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...