Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Player status sign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje może taki sam plugin, tylko automatyczny?

np. ktoś kupuje działkę, i wtedy od razu przy działce pojawia się tabliczka z jego nickiem i statusem (online/offline)

Opublikowano

Jest taki plugin... Oto on: Region Market..

Link:

http://forums.bukkit.org/threads/econ-region-market-v1-0-buy-sell-worldguard-regions-with-iconomy-6-1337.19589/

Lub Residence

Temat na mpc:

www.mpcforum.pl/topic/466919-tutdl-plugin-residence/page__p__3324292

lub

forums.bukkit.org/threads/sec-mech-econ-residence-v2-4-2-self-serve-area-protection-system-buy-sell-land-economy-1185.9358/

Opublikowano

Możliwe, że jest ich więcej, wymieniłem tylko te które zapamiętałem i nasunęły mi się na myśl, tak btw, jeśli znasz ich nazwy to po co pytasz :) ?

Opublikowano

Player Status Sign pokazuje kiedy gracz był ostatnio aktywny.

A w SimpleRegionMarket po kupieniu działki jest jedynie tabliczka z nickiem

Cześć.

Opublikowano

no właśnie, a mi chodzi o to aby było napisane kiedy był po raz ostatni na serwerze...

(a tabliczka pojawiała by się po zakupieniu działki)

A może da radę tak zrobić aby na tabliczce oprócz nicku pisało wcześniej [pss]? :D

[pss] z pluginu player status sign

Opublikowano

no właśnie, a mi chodzi o to aby było napisane kiedy był po raz ostatni na serwerze...

(a tabliczka pojawiała by się po zakupieniu działki)

A może da radę tak zrobić aby na tabliczce oprócz nicku pisało wcześniej [pss]? :D

[pss] z pluginu player status sign

Takiego pluginu nie ma , no chyba ze zamowisz sobie u jakiejs osoby ktora pisze pluginy ;P , ale SimpleRegionMarket jest najlepszy z tych wszystkich opisywanych

logo.png
Gość _Shadowlord
Opublikowano

Musisz mieć pojęcie na ten temat:

http://www.youtube.com/watch?v=6fwLioAF2tw&list=PL22DBCB63582E85FB&feature=player_embedded

Wątpie, byś nauczył się czegoś takiego w kilka dni. Najlepiej napisz do kogoś kto się zna na tym. Dla kogoś który nigdy nie siedział w tym na pewno bardzo trudno.

Opublikowano

1.Dodając działki do sklepu, trzeba koniecznie wpisywać:

/rg setparent .... ....

???

2.Co będzie jeśli wpierw zrobie działki (cuboidy), a dopiero potem zrobie cuboid na całe miasto?

3.Można mieć kilka:

/rg setparent

???

(np. świat, miasto, osiedle, działka, ogródek) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...