Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenka do poradnika na yt

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam coś tam kręcić na yt narazie 0 widzów :D, robię przeróżne poradniki i potrzebuje fajnej muzy do poradnika fajne by ta muza miała długość z 3-4 min jak ma więcej to jeszcze lepiej zna ktoś fajną muzę?, jeśli tak proszę o tytuł

Chodzi mi o piosenkę która nie zamula i jest fajna za każdą muzę daje lajka, jeżeli mi się spodoba ta muza do poradnika - 5 w profilu

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

a może byście mu dali piosenki na licencji Creative Commons?

Patrick Lee - Quittin Time

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenartu taka sobie ta muza, lajka dam jutro dziś limit wykorzystany ;D

zna może ktoś jeszcze jakąś muzę (fajną) do poradnika jakiegoś?

Opublikowano

@UP

Taka sobie bo na CC. Jak chcesz od razu polecieć z prawami autorskimi, a później płakać, że nie możesz dostać partnera etc. to się nie bierz za YouTube.

Poszukaj na YT kanału: ByeByeCopyrigt. Masz na nim muzykę w każdym stylu (Hip-Hop, Rock etc). Jedyne co musisz zrobić by używać tej muzyki to dodać to w opisie filmu co jest napisane pod danym utworem w opisie. :c

he?

Opublikowano

lajków mi nie potrzeba.

Wiesz... pojęcie fajna to pojęcie względne, nie wiem jaki gatunek lubisz itp.

Dla jednego fajne do poradnika będzie "darcie mordy" a dla innego "shitstep"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenartu zgadza się :P

Dj. wtf nic nie mówiłem że chce z uprawnieniami CC, a po za tym różne są licencje CC http://creativecommo...eative-commons/ , CHCE PO PROSTU FAJNĄ MUZE NIE MUSI BYĆ Z LICENCJĄ CC - ''BY''

Każda piosenka ma CC (creative commons)..., tylko nie każda umieszcza info na necie jaką ma i nie wiadomo czy można komercyjnie ją wykorzystywać ;/

JESZCZE RAZ POWIEM CHCE NORMALNĄ FAJNĄ MUZĘ NIC NIE MÓWIŁEM O CC

Za pomoc dzięki!!!

Opublikowano

[media]

[media]

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...