Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] kibel :)

Kayashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i zaczalem grac od nowa wybocilem 12 napedow za urke i sperheada ale sie okazalo ze to kibel a nie statek zamienie go na leonka,ktos chetny :)

Opublikowano

PawelGaj nie do końca się zgadzam , leonov na 1 gali 380 prędkości a spear 370 ;) może tylko o 10 szybszy ale ma dużo fajniejsze ,,moce''

czasem patrze jak leonov mi lata to widzę że leci ten kwadracik przy mnie(wróg) to nawet mnie nie rusza bo słaba nagroda a dużo osłony więc polecam leonova :)

PS: nie polecam również mając i/k/q bota brać samych boxów , zawsze bierz żeby bił alienki bo dużo mi zbiera z nich na x-3 :) :)

Opublikowano

wlasnie o to mi chodzi moze spear byl dobry jak nie bylo ograniczen czasowych na boxy teraz to napewno leon i boxy+alieny lepiej na tym wyjdzie zwlaszcza ze ma bonus na 1 gali a ja glupi kupilem speara i 45k uri w bloto poszlo :(

Opublikowano

wlasnie o to mi chodzi moze spear byl dobry jak nie bylo ograniczen czasowych na boxy teraz to napewno leon i boxy+alieny lepiej na tym wyjdzie zwlaszcza ze ma bonus na 1 gali a ja glupi kupilem speara i 45k uri w bloto poszlo :(

Spear to było gówno bo gracz bez kerkavy który nie wie jaki statek bije na bitkach , udupiał to w 2 sekundy. I gównem to pozostało .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...