Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 20 lvl

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie wbiłem 20 lvl i nie wiem czy kupować runy czy kupować chapmy ?? za pomoc like

x

Opublikowano

przy normalach na 30lvl na runy będzie trochę późno

do 29lv jest łatwo

ale jak kto lubi :) champy jeżeli będzie jakis w rotacji i ogarniesz dobrze bo tak 'na oko' nie radze kupować :D

@DOWN jak ktoś może grać bez run.. trzeba było jeszcze napisać na czacie, że grasz bez ^^

Hejo

Opublikowano

To zależy jak oceniasz poziom swojego skilla, ja po 30 gdy już nie jednego rankeda rozegrałem dopiero zacząłem kupować runy i jeszcze nie mam nawet 1 pełnej strony :D

@edit

I ile z tego przejebales ? 50 na 60 zagranych ?

8/12 wygrałem ale 95% gier grałem dobrze ;)

Opublikowano

Polecam runy, nie kupuj championów. Kup runy na DMG, Quinty i marki, najbardziej się opłaca na 20lvl.

Ew. runy na ms, działają prawie na każdej postaci.

Opublikowano

To zależy jak oceniasz poziom swojego skilla, ja po 30 gdy już nie jednego rankeda rozegrałem dopiero zacząłem kupować runy i jeszcze nie mam nawet 1 pełnej strony :D

I ile z tego przejebales ? 50 na 60 zagranych ?

Kupuj runy, to podstawa, potem zabierz sie za champy

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Runy kupuj jak najszybciej na 20lvl powinienies miec juz jedna strone zapelniona. Do tego lvl juz najlepiej sobie uzbierac z 10k ip i kupic z 2 strony a potem mozesz zakupic championy

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Runy kup bo od 20lv jest tier3 także sobie ułatwisz grę. Champy prędzej czy później kupisz. Z czasem wybierzesz/dostosujesz się do teamu jaką linie będziesz chodzić.

Opublikowano

zalezy

dla mnie normale to champy i zaraz po 30lvl runki szybko ,na normalach liczy sie skill glownie

jak rankedy to runki i 3 strony : ap ,ad i jungle

­

Opublikowano

Moim zdaniem kup sobie pierw postacie gry wbijesz 30lv i wtedy kupuj bo te runki na 20 lv śą beznadziejne prawie nic nie daja.

Pozdrawiam i Licze na LIke !

Opublikowano

Ja jakoś dałem radę na lajcie bez run do 30... Jak się ogarnia dobrze to się da radę :) W końcu to normale. Zakup z 20 championów a później runy - tak jak ja . :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Najlepiej uzbierać trochę kasy przed 20lv, a po 20lv kupić tyle runek ile się da (3 kręg). Bo będziesz miał przewagę nad innymi graczami którzy tak nie zrobili :) A na 30lv jak zaczniesz kupować runki to każdy Cię zmiażdży (o ile przeciwnik zasługuję na 30lv).

Ale to tylko moje zdanie...

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...