Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję drugiej gry!

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze! Przypomniała mi się kolejna gra, otóż z niej pamiętam więcej szczegółów. Zawsze grałem w nią na kompie od taty :D No to zacznę. W grze było starcie czołgów dwóch drużyn. Niebiescy (ja) i czerwoni (wróg). Nie były to do końca czołgi, ponieważ były to jakby w przyszłości. Można było to poznać po ciekawym designie ;) Były to jakby czołgopodobne.

Wojnę kontrolowało się z góry, tak jak w Warcrafcie. Gra była na kompa, do pobrania :)

NIE WSZYSTKIE ELEMENTY MOGĄ SIĘ ZGADZAĆ, BYŁO TO WIELE LAT TEMU.

Liczę na pomoc, za każdą odpowiedź leci plusik, nie ważne czy dobra czy zła odpowiedź

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Fire power ?

http://hol.abime.net/558

pamiętam była też jedna taka gra z kumplami w to grałem był widok z góry ulepszenia czołgu że strzelał na początku pojedyńczo później podwójnie i tak dalej gra była w gazecie ale kurcze nie pamiętam jak sie nazywała :(

cholera przez ciebie mam ochote w to pograć !

jezu jeszcze ta muzyczka fajna :(

Opublikowano

Kurde.. Nie wiem, to nie to chyba ;/ Gra była nowsza jak pamiętam... I można kierować było kilkoma czołgami np tak jak wojskami w Warcrafcie..

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Age Of Empires 2/3?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@up2 COŚ W TYM STYLU JEDNAK GRA O KTÓRĄ MI CHODZI BYŁA BARDZIEJ "ZDESIGNOWANA". Gra bardziej podchodziła i przypominała z >GRAFIKI< warcrafta III :D

@up kurde to są jakieś średniowiecze -,-

1328363902-U526345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...