Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ultra czesci

marcin0977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mozna dostac ultra czesci innym sposobem niz te karty za boosty? :D

Wyższy lvl = większa szansa na lepsze rzeczy z dropu.

Drop natomiast z:

- wyścigów (karty po wyścigach)

- poszukiwanie skarbów (większość ma po 30 dniach minimum jedną)

Temat był wiele razy, w FAQ też o tym wspomniałem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wyższy lvl = większa szansa na lepsze rzeczy z dropu.

Nie prawda, jakiś 1.5 tydzień temu czytałem na stronie wordl'a że gracze z małymi poziomami będą mieli taką samą szanse na zdobycie lepszych części co gracze z dużymi poziomami.

Wiem że czytałem to pamiętam nawet brat przy mnie siedział! tylko teraz nie mogę zajść tego

Opublikowano

Nie prawda, jakiś 1.5 tydzień temu czytałem na stronie wordl'a że gracze z małymi poziomami będą mieli taką samą szanse na zdobycie lepszych części co gracze z dużymi poziomami.

Wiem że czytałem to pamiętam nawet brat przy mnie siedział! tylko teraz nie mogę zajść tego

Prosimy o źródło tekstu ;) nawet było napisane, że jak będzie Level zwiększony do 60 to wyraźnie było napisane jak ktoś osiągnie 60lvl to będzie miał bardzo dużą szansę na drop części Ultra. :)
Opublikowano

A jednak prawda, masz dwa oficjalne infa EA:

- po angielsku

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9153989.page

- po polsku

http://forum.ea.com/pl/posts/list/193016.page

W obu jest napisane:

And remember that higher level players will not only have better drop rates of any car parts, but also (...)
Pamiętajcie też, że kierowcy na wyższych poziomach nie tylko będą mieli większą szansę na wygranie części, ale także (...)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...