Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tryb jedności z petem

mede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak mogę wejść w tryb jedności z petem ? Wystarczy go przyzwać ? czytałem dużo poradników ale o takiej rzeczy nigdzie nie pisali :( , bo dzisiaj dostałem yeti i chce defa od niego wyciągnąc i nie wiem jak .

Przepraszam za chaotyzm

Opublikowano

Dzięki , nie chcąc spamować tematami na Fo postanowiłem że tu napiszę moje problemy techniczne z grą . Otóż włączanie gry dla mnie to istne piekło . Potrafię ją włączać po 1h :( . A oto problemy ,w większości odpowiedzi znaleźć nie mogłem . Występują w takiej kolejności:

- po luncherze pojawia się to okno migające , miga bardzo dlugo niekiedy trzeba wyłączyć komputer aby działało a jak już nie zacina się w tym momencie to miga przez ok 2min i pojawia się okno logowania.

-''Komunikacja z GameGuard nie powiodła się '' występuje w oknie logowania jakieś 2 razy na 5 odpaleń gry . Niekiedy wyskakuje po zalogowaniu się na postać .

-''Połączenie z serwerem zostało zerwane'' Występuje gdy już zaloguję się na postać , przedtem bardzo długo wczytuje się mapa .

- Ogółem mam takie lagi że szkoda gadać . Mój komp jest taki nawet nawet (wiedźmina 1 uciągnie a rapplez nie ma większych wymagań procek 2x2.8 ghz 2gb ramu navida 9600 , łącze 15mb/s teoretycznie praktycznie 8-9mb/s )

-Posiadam również laagi na mozilli (jak dziwnie to nie zabrzmi) mogę powiedzieć że mam zalagowany cały komputer :D

Tyle słowem błędów , dodam że miałem te problemy od razu gdy zainstalowałem gre lecz jakoś byłem dobrej myśli i nie histeryzowałem , lecz teraz gdy włączam grę 4razy na dzień jest to pIekło .

Dziękuje wszystkim którzy mi pomogą

PS reinstal nie pomógł

reinstal nie pomógł

Opublikowano

Dzięki , nie chcąc spamować tematami na Fo postanowiłem że tu napiszę moje problemy techniczne z grą . Otóż włączanie gry dla mnie to istne piekło . Potrafię ją włączać po 1h :( . A oto problemy ,w większości odpowiedzi znaleźć nie mogłem . Występują w takiej kolejności:

- po luncherze pojawia się to okno migające , miga bardzo dlugo niekiedy trzeba wyłączyć komputer aby działało a jak już nie zacina się w tym momencie to miga przez ok 2min i pojawia się okno logowania.

-''Komunikacja z GameGuard nie powiodła się '' występuje w oknie logowania jakieś 2 razy na 5 odpaleń gry . Niekiedy wyskakuje po zalogowaniu się na postać .

-''Połączenie z serwerem zostało zerwane'' Występuje gdy już zaloguję się na postać , przedtem bardzo długo wczytuje się mapa .

- Ogółem mam takie lagi że szkoda gadać . Mój komp jest taki nawet nawet (wiedźmina 1 uciągnie a rapplez nie ma większych wymagań procek 2x2.8 ghz 2gb ramu navida 9600 , łącze 15mb/s teoretycznie praktycznie 8-9mb/s )

-Posiadam również laagi na mozilli (jak dziwnie to nie zabrzmi) mogę powiedzieć że mam zalagowany cały komputer :D

Tyle słowem błędów , dodam że miałem te problemy od razu gdy zainstalowałem gre lecz jakoś byłem dobrej myśli i nie histeryzowałem , lecz teraz gdy włączam grę 4razy na dzień jest to pIekło .

Dziękuje wszystkim którzy mi pomogą

PS reinstal nie pomógł

reinstal nie pomógł

Nie jestem jakims specem komputerowym ale mysle ze to cos z Systemem. Instalowales cos podejrzanego? Radzilbym tez skontaktowac sie z HelpDeskiem Rappelz

61093c6efb.png

Opublikowano

Ustawiłem grafike na najniższą , jakoś idzie lagi mam troszke mniejsze , nie instalowałem nic podejrzanego

Opublikowano

Ja myślę, że to wina komputera skoro po zmniejszeniu grafiki na najniższą lagi się zmniejszyły. Prawdopodobnie podzespoły za słabe.

rydah for life

Opublikowano

wywaliłem cały folder gameguard i działa :D , zostają tylko lagi

Directa mam ale jakiego to nie wiem

Na lagi niestety juz nic nie poradzisz chyba ze wymienisz kompa/rzeczy w kompie ale to juz jak chcesz.

61093c6efb.png

Opublikowano

wywaliłem cały folder gameguard i działa :D , zostają tylko lagi

Directa mam ale jakiego to nie wiem

To sprawdź jakiego masz. W wymaganiach jest podany DX 9.0c.

rydah for life

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na lagi tylko 2 propozycje.

1 (trudniejsza) : Kupić nowego kompa :P

2 (łatwiejsza) : Wejść w ustawienia grafiki, i włączyć opcję "pokazuj ludzi i bestie w miastach" czy coś takiego...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...