Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer szybko potrzebny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mu gram od...paru ładnych lat teraz zrobiłem sobie przerwę ale chcę powrócić i poszukuję serwa z 2/3 sezonem (bardziej preferuje 3) z dużym expem żeby w tydzień wbiło się max staty,pralka 100% i oczywiście tani web shop gdzie za 1/2 sms można kupić all FO itemki. Serwery który mi przyadły do gustu to : EmeraldMU-jeszcze 3 sezon i gdzie były tanie kredyty naprawdę kozacki serwer teraz to nie to samo...i aktualnie gram na LinkosMu lecz wersja która tam jest niepozwala na dobre pvp bije sie tam tylko DS i skillem z broni co jest nudne po prostu gram tam tylko dlatego że jest tani shop, Szukałem po google podobnych serwerów ale nie znalazłem ;p a jak znajdę fajny to jest tam strasznie drogi item shop a ja lubie sobie pograc z FO itemkami i pobawić się na pvp :)

Opublikowano

na open mu jest drogi strasznie IS sms 30 zł za ponad 3k kredytów...a na euphoria to samo też około 30 zł sms chodzi mi coś takiego jak właśnie na linkos mu gdzie 2500 kredytów kosztuje 6 zł sms i za to ma się all FO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...