Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Serwer cs 1.6

jaco222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Poleciłby mi ktoś dobry, sprawdzony przez siebie, może nawet ktoś ma na nim serwer i jest zadowolony (oprócz zabijaki) hosting?

Jeszcze mam pytanko czym się różni to jeżeli zamias 1000FPS kupię np 250, 500 ?

Jeżeli pobrałem CODMOD z internetu to potem jak go wgrać przez TotalCommander do FTP ?

I jak wgrać AMXBANS na serwer ?

Z góry dzięki

Opublikowano

Widzę, że ktoś jest zielony :>!

Dobrym i tanim hostingiem jest postrzelaj, ewentualnie gameserv (mają fajne promocje i mało lagów, dobra jakość hostowanych serwerów).

1000FPS nadaje się tylko na serwery DR. Na FFA, CoD nie opłaca się przepłacać. Kup 400-600.

Jak już masz wykupiony serwer i jesteś zalogowany do FTP to powinieneś mieć wszystkie instrukcje w danym temacie z modem. Przynajmniej tak mi się wydaje. W większości przypadków pliki codmoda, wrzuca sie do katalogu cstrike.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Dzięki! Miałem wykupiony serwer na hostingu Proserwer.pl czy jakoś tak i 2 osoby próbowały mi pomóc i się nie udało twierdzili że coś z tym hostingiem jest nie tak bo nawet serwera nie można było zresetować ;< A z tym AMXXMODMENU do banów ;d? Jest zawarty w paczce z modem ?

A jak zrobię stronkę na xaa.pl to mogę ją podłaczyć pod serwer ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...