Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, a więc tak, od pewnego czasu mój ping w css podskoczył, kiedyś był 20-40 a teraz mam 40-70 i masakryczne laggi, aż gracze na serwerze się skarżą, stało się to po formacie komputera. Nie wiem o co chodzi, może wy znacie sposób jak to naprawić. (na 2 komputerze też mam taki ping, a tam nie było formata).

Opublikowano

Zrób SS'a ze speedtest'a i wklej tutaj.

Wpisz te komendy:

cl_rate "20000"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_cmdbackup "2"

Ktoś jeszcze korzysta z tego łącza w tym samym czasie oprócz Ciebie? Kto jest dostawcą internetu?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Zrób SS'a ze speedtest'a i wklej tutaj.

Wpisz te komendy:

cl_rate "20000"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_cmdbackup "2"

Ktoś jeszcze korzysta z tego łącza w tym samym czasie oprócz Ciebie? Kto jest dostawcą internetu?

2397351812.png

W tym samym czasie siostra na wi-fi korzysta z neta, ale wcześniej nawet jak ona korzystała to było git, a teraz może ona korzystać i nie korzystać, a ping taki sam. Dostawca internetu Neostrada

Tutaj jeszcze masz temat: http://www.mpcforum....oblemy-i-bledy/

Ale jeżeli masz internet radiowy to się nie martw, są Święta i większość ludzi korzysta z internetu, dlatego jest zwiększony ping.

U mnie też tak jest.

Miałem kiedyś radiówke, to pingi miałem po 800 :D dlatego przeszedłem na neostrade, bo z radiówką nie mogłem już wytrzymać :P

Opublikowano

Masz dosyć duży ping na speedteście. Spróbuj zadzwonić do dostawcy i zapytać się o ten problem ;) Zmieniałeś może podczas tego formata system?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Masz dosyć duży ping na speedteście. Spróbuj zadzwonić do dostawcy i zapytać się o ten problem ;) Zmieniałeś może podczas tego formata system?

Podczas tego formata nie zmieniałem systemu (Windows 7)

Opublikowano

Miałem na neostradzie pingi po 120. Zadzwoń do usługodawcy i poproś o restart łącza. Na jakiś czas powinno pomóc.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Po włączeniu cs'a uruchom menadżera zadań, wejdź w procesy i znajdź nazwe "hl.exe" Naciśnij na nią prawym przyciskiem myszy, Ustaw Priorytet, Niski, Zmień priorytet , powinno pomóc :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...