Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Prywatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić serwer prywatny chodzi o dedyka co mam wykupić Serwer VPS czy Serwer Dedykowany na stronie www.ovh.pl ?? pomocy :D

Opublikowano

to ci sie powinno przydać ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/514771-infowszystkie-strony-na-jakich-mozna-zakupic-serwery-vps-dedykowane-i-strony-www/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

a jak go wykupie to muszę coś instalować na nim czy da się wrzucić rzeczy z hamachi bo najpierw robię hamachi zrobię 100% testy jak będzie pasować to chcę to na dedyka to wrzucić da się tak ??

Opublikowano

a jak go wykupie to muszę coś instalować na nim czy da się wrzucić rzeczy z hamachi bo najpierw robię hamachi zrobię 100% testy jak będzie pasować to chcę to na dedyka to wrzucić da się tak ??

Tak, lecz mogą występować błędy.

@Tematy odświeżamy po upływie 24 godzin od ostatniego posta!

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Błędy podczas przenoszenia maszyny, mogą się pobugować pliki itd.

Dlatego najlepiej zanim odpalisz officjala to na dedyku weź zrób betę, by je wszystkie wyłapać.

Opublikowano

Najlepiej zrób tak, wykup pierw vps'a wrzuć te pliki co robiłeś... Zbierz kolegów, lub jakiś graczy i próbuj wszystko ;].VPS'y nie są drogie, potem jak będzie wszystko dobrze kup dedyka z oferty kimsufi.pl lub ovh.pl ;)

45450230365060091770.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...