Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Reklamy Mobile

sciemka16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Tak jak wyżej : wczoraj wykonałem wszystkie reklamy mobile na polskim ip.

I dopiero dziś dostałem pkt za 1 reklamę Książkę Kucharską .

Mam pytanie : aczkolwiek poczekam jeszcze do jutra może nx-y za inne reklamy też dojdą .

A jeśli nie dojdą do jutra to mam pytanie czy te reklamy za które nie dostałem nx mogę wykonać na tym samym koncie i z tego samego ip jeszcze raz ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dołączam się do pytanie.

Za niektóre reklamki dostaje nx.

Niektóre robię i nie dostaje a widzę na forum ze dużo osób dostaje nx za te reklamy za które ja nie dostaję :D ;/

Opublikowano

Witam :)

Tak jak wyżej : wczoraj wykonałem wszystkie reklamy mobile na polskim ip.

I dopiero dziś dostałem pkt za 1 reklamę Książkę Kucharską .

Mam pytanie : aczkolwiek poczekam jeszcze do jutra może nx-y za inne reklamy też dojdą .

A jeśli nie dojdą do jutra to mam pytanie czy te reklamy za które nie dostałem nx mogę wykonać na tym samym koncie i z tego samego ip jeszcze raz ?

Dopóki wam reklamy nie znikną z konta możecie je robić . Jeżeli uważacie , że wypełniliście je prawidłowo do zgłoscie się do supportu . Jak to zrobić ? Wystarczy przy każdej reklamie wcisnąć pomoc i zgłosić , że nie dostaliście nx'ów :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Klikneliście tam w Token Ads itd. żeby przejść do reklam to tam macie w prawym górnym rogu na oknie z reklamami macie przycisk POMOC i tam możecie zobaczyć jakie reklamy wam doszły. Jeśli pisze, że pkt ZOSTAŁY PRZYZNANE to macie te pkt. a jesli co innego to dalej ta samą reklame możecie miec na liście reklam do zrobienia.

PS: Mi najczęściej reklamy dochodziły natychmiastowo ....

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc :) Jutro spróbuję zrobić jeszcze raz te reklamy za które nie dostałem nx-ów . Nie wiem może to wina startera bo wysyłałem sms-y z sieci orange . Teraz mam kupione starter t-mobile . Chociaż nie wiem czy to coś pomoże, bo za czasów gamefirsta też robiłem te reklamy mobile z sieci orange i praktycznie zawsze po rlg ( jeszcze wtedy g1 credits były na koncie ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...