Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SBS

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Rap nie jest muzyką dla ludzi, rap jest dla małp! Takie jest moje zdanie w tym temacie. Teraz każdy może wziąć mikrofon do ręki sklecić prosty bit i nagrywać rap. To nie muzyka. Muzyka powstaje w trudnym procesie tworzenia, żmudnym procesie, trzeba nad tym posiedzieć. Słuchajcie czajkowskiego dzieciaki.

Opublikowano

Rap nie jest muzyką dla ludzi, rap jest dla małp! Takie jest moje zdanie w tym temacie. Teraz każdy może wziąć mikrofon do ręki sklecić prosty bit i nagrywać rap. To nie muzyka. Muzyka powstaje w trudnym procesie tworzenia, żmudnym procesie, trzeba nad tym posiedzieć. Słuchajcie czajkowskiego dzieciaki.

Nie wiesz o czym mówisz.

Takie raperskie trochę

Nie.

SBS to gówno i tyle. Zero skilla czy czegokolwiek.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

No bo to RAP ;) Też nie słucham RAPU , wole metal , rock itd . !

to nie jest rap, to jest gówno

No to gratuluję znajomości tematu. Weź kurwa sklej dobry bit w FLu albo przynajmniej napisz sensowny tekst z wielokrotnymi i panczami to wtedy się przekonasz że nie jest to takie łatwe jak się może wydawać, co za ludzie to tak jakbym ja zaczął pisać że każdy może wziąć tekst i podrzeć ryja do majka, kurwa rozumu trochę, w ogóle kim kurwa jesteś żeby wybierać co jest muzyką, a co nie, gatunek został uznany za muzykę przez tych którzy się na niej znają, a nie przez jakieś niedouczone dzieciaki

Opublikowano

Nie widziałem bardziej pojebanego stwierdzenia. Gadasz takie głupoty ... żmudny proces co? Tylko że nagrać dobry kawałek jest najciężej.

No ale Fanów Biebera nie da się przekonać bo oni są "obeznani" w muzyce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...