Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie bo mam zamiar kupić tablet do 1000zł 10cali w miare najlepszy w takim budżecie.Czy możecie mi poradzić jaki sobie kupić najlepiej jakiś link by chodziły mi spokojnie gry z najwyższej półki no i żeby miał te podstawowe rzeczy tzn 2kamerki wi fi.

Pozatym mam pytanko czy można sobie podłączyć kupiony dysk mikrosd do tableta i czy bedzie normalnie śmigał

no i jak narazie znalazłem tylko jeden fajny tablet i czy myślicie że spełni moje wymagania:

http://allegro.pl/tablet-goclever-r105bk-10-1-ips-8gb-wifi-dok-i2869796670.html

pozdrawiam i dzieki z gory

Opublikowano

Myślę, że spełni. Fajny jest. Ja bym brał B)

Opublikowano

Słaby jest. Mała rozdzielczosc ekranu,Mało pamieci Slaby procek.

Poszukaj za galaxy tab 2 w cenie około 1100 juz powinienes go znalesc

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słaby jest. Mała rozdzielczosc ekranu,Mało pamieci Slaby procek.

Poszukaj za galaxy tab 2 w cenie około 1100 juz powinienes go znalesc

Czytaj wyraźnie pisze, że do 1000 zł..

:)

Opublikowano

Gocliver to najwiekszy biedronkowy szajs, kumpel ucieszył się jak go kupił. Potem bardziej sie cieszył jak Sie go pozbył :)

Ja posadam shiru 10 2x1.6, 1 gb ram adek 4.1. 0 lagów all gry pięknie śmigają

Cena jego to 900 zł, Nie mam z nim żadnych problemów

Moim zdaniem jeden z lepszych chińczyków :)

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

A możecie mi jeszcze poradzić jaki tablecik byłby najlepszy do max 1500zł z stacją dokującą tzn klawiaturą i co myścilicie o asus tf300tg

Jeszcze ostatnia czy możecie mi dać linka do klawiatury lub zestawu z klawiaturą tego shiru lub galaxy tab 2

PS znalazłem takie 2 tablety shiru

http://allegro.pl/tablet-shiru-shogun-10-power-4x1-4ghz-2gb-16g-ips-i2872317335.html

http://allegro.pl/tablet-shiru-shogun-10-2x1-6ghz-32g-ips-android4-1-i2872126074.html

i nie wiem ktory z nich wybrac bo ten pierwszy jest tak dobry podobno bo 4x 1,4 2g ram ze boje się że to fake.

wiec ocencie ktory lepiej z tych 2 wybrać nie patrząc na te 100zł bo boje się tylko że ten pierwszy to fake, no i poszukuje klawiaturki dla tego który polecicie

Opublikowano

A ja idioto napisalen 1100 ..

Jesi dla ciebie 100 zł to jest dużo to idz sprzedawaj puszki

Ciekawe co na to Twoja mama.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Moja mama ? Moja mama ma sie dobrze i nie musisz ingerować sie w moje prywatne sprawy dotyczace rodziców

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Musi być 10" ? Taniej kupisz świetnego "Asus Nexus 7" albo jakiegoś samsunga.. Bo ja bym się nie pchał w te mniej znane marki ... Albo coś z Asus transformer, do niego robią fajne gadżety ^^

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

Moja mama ? Moja mama ma sie dobrze i nie musisz ingerować sie w moje prywatne sprawy dotyczace rodziców

Na pewno ? Dawać tyle kasy dziecku, które nie zna wartości pieniądza we wspólczesnym świecie ?

Nexus 7/Galaxy Tab 2. Nic innego nie bierz, bo wyjdziesz na tym kiepsko ;).

Opublikowano

Ja wczoraj zainwestowalem w tablet plug 10.1 i nie zaluje.

Android 4.1 wszystko porownywalne z galaxy tab 2, a bateria lepsza.

Jest to najlepszy tablet na rynku. 900 zł to jego cena, bardzo przystępna.

Posiada dwie kamerki przednia 2mpx tylnia 5mpx.

Internet działa bardzo płynnie.

image.png 

Opublikowano

Tablet do 1000 zł i mu wciskacie jakieś gówna? ... haha , za 900 zł czy tam 1000 zł jest Nexus 7 16 GB ( ja mam 32 GB za którą dałem 1200) i to jest chyba najlepszy tablet za taka cene ;] samsungi sa slabe, brzydkie, i scinaja sie, a tutaj masz 4 rdzeniowy procek i wogole. http://versusio.com/...2-7-0-p3110-8gb tutaj fajne porównanie galaxy taba 2 7.0 z Nexusem 7

@Sweet Jesus to Twoje Nexus 7 / Galaxy Tab 2 to bardzo głupi wybór :D, zerknij na moje porównanie, cena prawie taka sama, a jaka roznica ;]

Opublikowano

Goclever to dobry tablet, sam mam takiej firmy i nie sprawia kłopotów. Bierz. ;)

juz chyba raczej powinien wziąc Nexusa 7 po mojej wypowiedzi i kilku innych w których moze ten Nexus był, takze z jakims go clever moze sie schowac :C tańszy o 100-200 zł od nexusa a o wiele gorszy

Opublikowano

Nie kupuj GoClevera, jeżeli masz możliwość to tak jak wspominałem PLUG 10.1, albo tak jak kolega up mówi Nexa.

Tylko Nexus wchodzi w grę. Cena/Jakość bije wszystkie tablety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...