Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe riot points (RP)

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do kosza close!!!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Nikomu nie radzę w to wchodzić, pewnie jakiś ref. Nie ma darmowych Riot Points na takich stronach. (poszedł raport)

Opublikowano

@up x2 wcale nie fake ^^ bo kolega mi to wysłał miał juz 50/50 i raptem ma 7200 rp przypadek ?

Opublikowano

hahhahahaahhaha żes dowalił 7200 rp niby skąd była by na to kasa? bo reklamy za 50 refów nie wystarczą nie puszczaj bajek, report

Opublikowano

@up to na 100% nie fake kto by robił stronkę za 10$-50$ oraz robić własny styl po to żeby nic to nie dawało ?

Opublikowano

Ludzie nie wchodźcie na to.

To nie działa, poza tym jak wchodzicie na to to nabijają sie im wyświetlenia i oni tylko z tego hajs mają za reflinki.

KAŻDA TAKA STRONA TO BULSHIT!

EDIT:

Jak dostałeś te RP to proszę pokaż swoje RP a jak już wydałeś niby to pokaż w wykupionych.

Opublikowano

wejdzcie 5 razy i zobaczymy czy to fake jezu... jak fake to odrazu temat do kosza

Opublikowano

Temat do kosza jednak fake po 5 wyswietleniach kliknołem Unloced code i prosilo o wyslanie sms koszt 0.00 zł wysłałem i zżarło mi 50 zł + wiadomość o treści "Fucked you mother" ... Pozdro temat do kosza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...