Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gildie MCMMO] [Mcmmo 3 razy wiecej xp] [Mapa online] [ItemShop] [Serwer glosowy] [Factions=Frakcje]

Amakuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekujemy za polecenia znajomym dzieki temu odbyl sie event 3x expa!

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Serwer ciekawy pod wzgledem rozgrywki, lecz ogromny minus dla administracji. Nie znaja swojego miesca na serwerze, a zamiast udzielac pomocy czy probowac dzialac z korzyscia dla serwera utrudniaja rozgrywke graczom. Ocena: 3,5:10,0

Opublikowano

Chcialbym jeszcze apelowac od WSZYSTKICH ktorzy zechca wejsc na ten serwer, aby tego nie robili. Zwykla strata czasu, a najwiekszym zlem tego serwa jest administracja. Nie da sie na nim normalnie grac. Ja sam zginalem PRZEZ ADMINA ! Ocena po refie.: -10/10

Pod to podepne dwie inne kwestie: Mozliwosc kupna BEDROCKA- Rozwala sens gry, oraz sam fakt, ze pozytywne oceny na temat serwera sa od graczy WYMUSZONE. Za pozytywne komentarze sa nagrody(idiotyzm), a za zle kary.

Opublikowano

Chcialbym jeszcze apelowac od WSZYSTKICH ktorzy zechca wejsc na ten serwer, aby tego nie robili. Zwykla strata czasu, a najwiekszym zlem tego serwa jest administracja. Nie da sie na nim normalnie grac. Ja sam zginalem PRZEZ ADMINA ! Ocena po refie.: -10/10

Pod to podepne dwie inne kwestie: Mozliwosc kupna BEDROCKA- Rozwala sens gry, oraz sam fakt, ze pozytywne oceny na temat serwera sa od graczy WYMUSZONE. Za pozytywne komentarze sa nagrody(idiotyzm), a za zle kary.

Prosze o usuniecie posta Tego Dzieciaka

Zostalem zastraszony o zla opinie ze jezeli nie dostanie 60 diax zostane taki komentarz

Dowody: + zachowanie tych dzieciakow Hex+Gregs czyli varvi i jego niecnego kolegi

beztytuubfo.png

Opublikowano

Przepraszam ale , ten serwer to gowno , tak jak ten screen ! Uciął reszte i posklejał

-10/10 jak wyżej . Admini bawią się z graczami : Chodza na potce niewidzialnosc i strzelaja / bija . NIE POLECAM TEGO GOWNA !

PS : Jezeli ktos ma tam zamiar wejsc to szkoda mi go i wspolczuje tej osobie .

PPS: Admini pomagaja kolegom ( wentylator101 na przykład ) Dal kordy bazy itp .

Tak to ja gregs ale ten screen to szi.t nie prawda . Ale Varvi to nie Hex ( on ma Trevor123e ) , Wiec nie tylko my tak sądzimy .

( Wezax to ten co sie bawi i daj kordy innym jak cos . )

Opublikowano

Szczerze mówiąc serwer na początku zapowiadał się dobrze,lecz po tym co zaobserwowalem po prostu nie mogłem uwierzyć, właściciel serwa bawił się kosztem porządnych graczy takich jak ja mianowicie podczas ubijania krówek mało co nie dedlem od strzał tego o to wlaściciela, stracilem ponad 2h na zdobywanie materiałów a kolejno wlasciciel podał kordy naszej bazy jego kumplom a oni nas rozwalili.Więc zwykla strata czasu, mowie wam nie warto wchodzic na serwy z taką administracją.Pzdr Hex

i jeszcze cos Hex to ja a gregs to napewno nie varvi

a pisząc o złej opini chodzilo mi o to ze admin nawalał nas potami i strzalami

Opublikowano

Ja serdecznie zapraszam , proszę nie czytać tych komentarzy u góry . Są to jakieś imbecyle które oszukują graczy itp.

Dwie osoby z tych smarkaczy groziły Adminowi serwer , z tego zględu będzie proces karny (tak słyszałem) ja pomagam rozkręcić.

Serwer jest ogarnięty , w drobnostkach mogę pomóc ~FrugoPoland

@Trevor123e . Więc tak , jest na serwerze dynamo mapa , i możesz po niej zobaczyć kordy wioske . THX

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja serdecznie zapraszam , proszę nie czytać tych komentarzy u góry . Są to jakieś imbecyle które oszukują graczy itp.

Dwie osoby z tych smarkaczy groziły Adminowi serwer , z tego zględu będzie proces karny (tak słyszałem) ja pomagam rozkręcić.

Serwer jest ogarnięty , w drobnostkach mogę pomóc ~FrugoPoland

@Trevor123e . Więc tak , jest na serwerze dynamo mapa , i możesz po niej zobaczyć kordy wioske . THX

To dobrze slyszales

Dzis o godzinie 17:15 zostala powiadomiona policja o zlamaniu prawa

art. 191 k.k. paragraf 1

Policja zadzwonila z niemczech do polski oraz jego rodzice dostali mandat 600 euro = 2400zl

za zlamanie pkt karnego oraz skladanie falszywych zeznan poniewaz osoba sie nie przyznala....

Podaje kordy?

Wezax nawet na serwer jeszcze nie wbil

ja to wlasciciel amakuzax i jestem poprostu wnerwiony takimi cieciami...

PS:Wezcie dzieciaki sie uspokujcie samogwalciciele...

zostaliscie napadnieci przez kuzyna wentylator101 oraz wykonali z vibrayem i ja bylem na 2 koncie na vanishu widzialem cala akcje napadu zostala zrobiona wyrzutnia tnt ktora wysadzila wasza brame nastepnie claimowali wasz teren i wyszly paragrafy...

Opublikowano

Dzisiaj jak sobie grałem widziałem dużo osób(dzieci). Wogle kultury nieznają... Raz nawet koleś zaczą kłótnie jak na solo to uciekł na lol'a. Potem jak wbiłem i go prawie dedłem to uciekł.. Wieć sami wiecie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ja to Lotti kolego, a swoim zachowaniem z pewnoscia nikogo nie obrazilem.

I akurat Ja mam powody wystawic zla opinie o serwerze.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się na długie godziny grania lecz głównym jego problemem jest administracja (według mnie to dzieci).

Bez żadnych uzasadnień atakują graczy np. Kopie sobie Cobbla pod zamek i nagle dostaje strzała rozglądam się i nikogo nie ma.

Nie polecam serwera chyba że administracja się ogarnie!!!

Nick w grze : KVVal

Żeby nie było jakichkolwiek podejrzeń

Opublikowano

Wiec sie od nas odpierdol sorki , że nie tylko my dajemy takie opinie widzisz a ten alex to pewnie sobie 2 konto zrobiles i na nas najezdzasz .

A za zastraszanie policją to prędzej ty mandacik dostaniesz , ponieważ ja nie klame tylko ty i dobze o tym wiesz .

Opublikowano

Ignorujcie ten post @UP

to zwykly hejter... innaczej przydupas...

Opublikowano

WIdzicie? Mozecie zobaczyc ze to hejt ale to normalne przy serwerach...

Serwer zapowiadał się na długie godziny grania lecz głównym jego problemem jest administracja (według mnie to dzieci).

Bez żadnych uzasadnień atakują graczy np. Kopie sobie Cobbla pod zamek i nagle dostaje strzała rozglądam się i nikogo nie ma.

Nie polecam serwera chyba że administracja się ogarnie!!!

Nick w grze : KVVal

Żeby nie było jakichkolwiek podejrzeń

Nie lecz jest wentylator101 on mial tylko ban kick mute + /fly

to nie bylem ja tylko on wiem bo widzialem akcje...

Opublikowano

Tak mam dowody vibraya + Zobaczyc ze bylismy w tym samym czasie na serwerze...

Opublikowano

Serwer Fajny -ale :

-Brak Graczy

-Mini mape wyj***

-Skołuj ludzi

-Wywal team, bo się ch***-owo zachowuje

-Zrób forum (mogę pomóc)

-Zrób rekrtuację z głową

-Ulepsz mape (mogę pomóc)

-I takie pierdołuy

Jak coś , mógłbym pomóc ;

Nick na serwerze FrugoPoland

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@up , zbieracie na domene ? a gdzie kur** serwer ? Czy ty się znasz wogule ???

Domena jest to nazwastrony.pl/.com/itp

Serwer jest to na czym stoi strona :

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tak kupuje domene + podstrony znam sie kupuje jak by

cale mysql i strony baze... znam sie

kupujemy serwer factionscraft.eu czyli najmocniejszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...