Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pojdzie mi lol? A jak pojdzie bd mial lagi? help

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zależy od karty graficznej, zintegrowana, dedykowana?

Po procesorze i RAMie widzę, że będzie ciężko, no ale jeśli grafika jest w miarę, to na low będziesz mógł zagrać.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ramy to nie bd.problemu, ale procek jest chyba za słaby na LoL'a.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Da ale moze byc slabo. Jak bedziesz mial problem to jest od cholery poradnikow jak zooptymalizowac dzialanie lola

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

jesli pixel shader i shader vertex 3.0 to może dać rade

ale przynajmniej 256mb ..

@UP no to podaj kilka.. ale i tak optymalizacja gry nic nie da przy bardzo słabym sprzęcie ..

Hejo

Opublikowano

Jeśli ma płytę Intela, to jego integra ma bodajże tam 224mb, więc na pewno lepsze to - niż jakiś GF 5200FX. A skoro tak, to wyciągniesz 20fps+

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

mozesz dac wszystko na low i spróbowac ale pewnie kolo 30fpsow bedzie, no mnie bynajmniej taka gra nie satysfakcjonuje

Opublikowano

Podaj łącze, to Ci powiemy, czy masz lagi, czy nie.

A tak to bd ciężko, rozgrywka nie będzie komfortowa na tym urządzeniu.

Opublikowano

mowilem, ze bedziesz miał koło 30fps, ale jak dla mnie granie w takiej plynności to jest własnie gówno, ja mam ponad 200. jesli normalnie masz 30fpsow to w tfach pewnie do 15 nawet ci spada, no cóż... ja bym tam nawet nic ucelować nie mógł ale jak chcesz.

Opublikowano

Powiem ci tak lol jest nieobliczalny na jednym kompie jest 30 fps a wyglada na slabego a drugi dwa razy lepszy jest 10 fps u mnie jest tak np mam srednia klase grafike i procek 1.5 gb ram i mam 15-20fps a w tf prawie nic sie nie da zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...