Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Ban

xXADRIANOXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dziś o 10 rano wbijam na wr, probuje sie zalogować a tu kur*a pisze ze dostalem bana na 4 mln minut (próbowałem duzo razy sie zalogować, nawet przez stronke, i to samo!).

Za co ban?:

Niewiem do cholery jasnej są to gnoje którzy banują za nic...Dodam że nieuzywalem zadnych hackow do chu*a!

Jeżeli wiecie co to ma być to proszę o pisanie odpowiedzi pod tematem.

Pozdrawiam!

Proszę o niezamykanie tematu, a wręcz przeciwnie proszę o wypowiadanie się.

83874473.jpg
Opublikowano

Po 1-sze , spokojnie kolego :)

Po drugie :

Używałeś może hacków ?

Zmieniałeś IP proxy ?

Budowałeś ?

Zrób Reloga , jeżeli uważasz , że ban niesłuszny napisz do nich ticketa :)

@Down , zapytałem się o trzy rzeczy a nie o jedną ( hacki ) Grzeczniej .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po 1-sze , spokojnie kolego :)

Po drugie :

Używałeś może hacków ?

Zmieniałeś IP proxy ?

Budowałeś ?

Zrób Reloga , jeżeli uważasz , że ban niesłuszny napisz do nich ticketa :)

się czyta uwaznie czy uzywalem hackow...pisałem...

a jezeli chodzi o ticketa to pisalem juz na innym koncie i kur*a wszystkim to samo odpisują...

83874473.jpg
Opublikowano

zaczyna mnie już to wkurzać, cały czas tematy pomoc ban, nie ma banów za nic zrozumcie to

// spam

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Prosze was mądrzy idioci nie ma bana za nic ??Hmm ciekawe bo mi się to samo przydarzyło i nie jade jak wy na syfie typu sj i innym gównie, po co miałby kolega was oszukiwać??Nie wiem może nexon rozdaje prezenty dlatego tak banują.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja potwierdzam są bany za nic. Ostatni przypadek mój brat: używał OVC zbanowali mu to wiadomo za OVC potem napisali info., że ci co dostali bana za OVC zostaną odbanowani w ciągu 14 dni. Idbanowali mu konto. potem grał czysto . Nawet OVC nie było zainstalowane na kompie . Grał normalnie, wylogował się z wr. Poszedl zjeść i loguje się a tu " Your acc has been blocked " !!

Opublikowano

I jaki tu jest sens grania, jak i tak zbanują w końcu i ich pseudo mass bany hackerów a połowa to ludzie grający czysto a nooby z automedicami se latają dalej.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ale wy jesteście ciemni. NIE MA BANÓW ZA NIC! Wystarczy jeden screen kogoś z team'u który przyłapuje was na bugowaniu, np. w wencie na Khali i od razu leci ban! Nexon opracował system, który jest bardzo dobry i niemalże nie zawodny, działa on na zasadzie: Gdy HackShield wykryję programy, które są na jego czarnej liście automatycznie wysyła on logi do serwerów Nexon i maszyna takiego delikwenta przy najbliższym mass-banie banuje. Więc nie gadajcie, że są bany za nic. Za G1 były, lecz teraz Nexon się postarał i osób z takowym "free" banem nie znam.

Opublikowano

Ale wy jesteście ciemni. NIE MA BANÓW ZA NIC! Wystarczy jeden screen kogoś z team'u który przyłapuje was na bugowaniu, np. w wencie na Khali i od razu leci ban! Nexon opracował system, który jest bardzo dobry i niemalże nie zawodny, działa on na zasadzie: Gdy HackShield wykryję programy, które są na jego czarnej liście automatycznie wysyła on logi do serwerów Nexon i maszyna takiego delikwenta przy najbliższym mass-banie banuje. Więc nie gadajcie, że są bany za nic. Za G1 były, lecz teraz Nexon się postarał i osób z takowym "free" banem nie znam.

chyba sa dzis dostałem bana napisałem za co to odpisali za to ze wbilem 786k expa w 1 dzien niby na plvl, napisałem im ze to na ffa wszystko bo gralem z klanem 24h prawie przeanalizowali, przeprosili i dali rekompenste w postaci premki na 15 dni i 5 tys nexonow.aha jezeli nie macie premki to nawet nie piszcie bo dostaniecie info z automatu.oni odpisuja tylko normalnie tym co maja premki bo reszte maja w dupie

Opublikowano

Up@

Jeżeli nie masz premium na ticketa odpisuje automatyczna ,, sekretarka "

a jeśli wice wersa i masz premium odpisuje osoba fizyczna :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...