Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balmoramt2 Ribek

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Ostatnio gdy biłem besta wyleciał mi ribek ulepszyłem go u kowala na +9 (Sam sie dziwiłem że weszedł) i zmieniłem bony , i tak:

Weszły mi do niego bony sr48% um-16% 10Ludzi ,

i teraz kieruje pytanie do was , mam troszke kasy i czy opłaca mi sie do niego próbować wkładac kd czy kupic gotowego riba sr 40+ z 2x kd +5 ?

Opublikowano

Siemka!

Ostatnio gdy biłem besta wyleciał mi ribek ulepszyłem go u kowala na +9 (Sam sie dziwiłem że weszedł) i zmieniłem bony , i tak:

Weszły mi do niego bony sr48% um-16% 10Ludzi ,

i teraz kieruje pytanie do was , mam troszke kasy i czy opłaca mi sie do niego próbować wkładac kd czy kupic gotowego riba sr 40+ z 2x kd +5 ?

Wkładaj KD. Chyba że trafi się naprawdę wielka okazja z gotowym RIBem.

Opublikowano

okej dzięki leci lajk ale jak można to odrazu w tym temacie sie spytam czy na balmorze opłaca mi sie kupywać militara ? czy on coś daje ? i czy daje więcej niż bojowiec :)?

Opublikowano

Skille konne i zwiększa pkt statusu gdy na nim siedzisz. Moim zdaniem opłaca się dzięki cięciu z siodła.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

tak jak poradziliscie w ribku juz jest kd smierci+5 i potwora +5 , a zamiast militara zdecydowałem sie kupic dzika na 480h z +20% na potworki :)

Opublikowano

Szkoda ,że to rib (exp) , śr (exp) ,ale 10 ludzi to w c*uj dobre do pvp. Włóż kd do expa i exp najlepiej z wierzchowcem (dzik bodajże - 20 % na potwory).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...