Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Zrobiłem ostatnio sobie serwer dedykowany na hostingu OwnServer.pl

Jest to serwer survival, na którym ( jak prawe na każdym serwerze) można kupić rangę Vip/Svip.

Ale przejdę do rzeczy. Chciałbym zrobić co takiego, jak ma skkf u siebie na hardcorze. Jak wejdę na stronę serweram, to żebym mógł wysłać smsa o treści **** na numer **** i wpisać kod w odpowiednie miejsce na strocne serwera. I żeby automatycznie dało tą rangę na serwerze, nawet jeśli admina w tym momencie nie ma na serwie. Ale żeby też doładowało konto na hostingu. Jak takie coś zrobić? Prosiłbym o instrukcję od początku (od tworzenia miejsca na wpisanie kodu, do doładowywania na hosting :D)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Na internecie jest duzo skryptow. Co do tego hostingu to nie wiem jak to zrobic ale wiem jak zrobic to na mineserv.eu.

Poszukaj na necie gotowych skryptow pod taki sklepiczek

sygnaturka2.png

Opublikowano

@UP

tylko, jakie pytanie wpisać w google? (wiem głupie pytanie, ale jak za długie wpuszcze, to nie znajdzie mi)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...