Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] 2 cheaty naraz

mikan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze , w 1 totutrialu było jak odpalić 2 cheaty naraz a mianowicie zacytuję:

"Jak odpalić dwa cheaty naraz?

Tworzymy folder z 2 injectorami i 2 różnymi cheatami

Zaznaczamy injector i jeden cheat, i zmieniamy jego nazwę na Cheat, robimy to samo z drugim plikiem .dll, lecz zmieniamy nazwę na Cheat1

Odpalamy oba injectory

Włączamy WarRocka

Cieszymy się dwoma cheatami naraz"

Stąd moje pytanie , czy to jeszcze działa? Bo robię tak jak powyżej , jednak wyświetla mi się tylko menu 1 hacka. Chyba , że 2 hacka wyświetla sie nie klawiszem "insert" tylko jakimś innym. Tylko jakim? Nawet nie myślałem o tym , że da sie odpalić 2 hacki naraz , jeśli nadal to działa , a ktoś z Was by wiedział jak to zrobić , to bardzo bym prosił o napisanie tego sposobu tutaj , bo 2 hacki to byłby pogrom ;d

Za pomoc limit + !

Opublikowano

masz na przyklad hack siroxa i d3d. o nazwie sirox.exe musisz zmienic na hack1.exe a sirox.dll na hack1.dll

a drugiego hacka naprzyklad d3d.exe zamieniasz na hack2.exe i musisz zmienic d3d.dll na hack2.dll

tylko jak bd zmienial nazwe to bez koncowek exe. i dll wpisuj ;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

masz na przyklad hack siroxa i d3d. o nazwie sirox.exe musisz zmienic na hack1.exe a sirox.dll na hack1.dll

a drugiego hacka naprzyklad d3d.exe zamieniasz na hack2.exe i musisz zmienic d3d.dll na hack2.dll

tylko jak bd zmienial nazwe to bez koncowek exe. i dll wpisuj ;)

No przecież robie tak , mam sirosixa i trademarka d3d , ale po włączeniu warrocka wyświetla sie tylko menu sirosixa. Tobie wyświetlają sie 2 menu?

Opublikowano

No przecież robie tak , mam sirosixa i trademarka d3d , ale po włączeniu warrocka wyświetla sie tylko menu sirosixa. Tobie wyświetlają sie 2 menu?

odpalaj hacki jako administrator ;) jedno menu bd mogl chowac a drugie bedzie na wierzchu;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...