Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania [ważne]!

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie pierwsze:

Czy można kupic minecrafta za pomoca płatnosci SMS?

Drugie pytanie(raczej problem):

Gdy bije sie z kims, lub czymś(zwierzęta i potwory). To na chwile obraz sie jakby zatrzymuje, puszczam myszke i klawiature. I moja postac zaczyna sama biegac i machac reka. To nie wina internetu bo tak sie dzieje na multi jak i na singleplayer. To nie sa spadajace fps bo mam caly czas po 40. Bardzo przeszkadza mi to w SG bo zawsze przez to padam. Ramu wiecej nie przypisze bo nie mam premium ( co wynika z pytania pierwszego )

Moj komp:

Procek: AMD Athlon 64 Procesor 3800+ 2.41GHz

Ram: 3 GB (1gb 300MHz, 2 gb 800MHz)

Grafa: Asus EAX1600Pro 512mb

Net: 5,5 MB

System: Windows XP

beznazwygr.png

Opublikowano

1. Są pewne strony że kupujesz przez SMS ale ja nie polecam.. Zawsze może okazać się że to fake..

2. Nie wiem na prawdę z czym to może być związane.. Ja mam czasami problem, że postać sama idzie mi do przodu.. Ale to wina jedynie mojej klawiatury..

Może sobie przeinstaluj Minecrafta ? Nie masz nic do niego wgranego ?

Cześć.

Opublikowano

Nie polecam kupować SMS-em. Większość to fejki.

Co do drugiego to mi też się tak czasami zdarza. Wciśnij esc i wszystko powinno być w normie. Być może biegniesz i klikniesz F10 lub alt - to może być przyczyną.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

1. Mój kolega kupił sms'em nie jest zadowolony i to bardzo.

2. Miałem tak kilka razy potem przeinstalowałem minecrafta na nową wersje i już nie było tego

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

@up a z jakiej strony kupywal minecrafta?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

1.

http://kontagier.pl/product/58/minecraft.html

Możliwość płatności SMS 104zł x2 = 208zł+ Nie opłaca się.

67qtMtN.png

Opublikowano

Nic nie mam wgranego, klawiature mam bezprzewodowa. I jeszcze mam pytanie, da sie sciagnac minecrafta premium z torrentow (zalerzy mi na zmianie skina, ten standardowy mnie wnerwia )

beznazwygr.png

Opublikowano

1. Szkoda wydawac kasy przez Sms bo jak ma to byc dobre premium to na pewno z 100 zł i nie polecam , najlepiej z minecraft.net ;)

2. Masz jakies mody w plikach minecraft ? Jezeli nei masz jakiejs ciekawej mapki ani nic to usun caly .minecraft i update minecraft , bo to co mowisz to sa tak jakby chwilowe crashe , sprobuj takze sciagnac najnowsza jave .

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...