Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pirotechnika

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytskich.

Interesuję mnie substancja kleista,mianowicie chodzi mi o to by zrobić petarde (np.) wysmarować ją w czymś kleistym(nie wiem czym) i np. strzelić w drzewo żeby się przykleiło i wybuchło ^.^

Problem w tym,że za nic nie mogę się doszukać owej substancji!!!Jeżeli coś macie PISZCIE! xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zwykła żywca sosnowa, no i odradzam takich zabaw nawet z petardami. Przykleji Ci się do ręki a puźniej będziesz jeździł na pogotowie żeby Ci rękę zszywali.

Opublikowano

Zwykła żywca sosnowa, no i odradzam takich zabaw nawet z petardami. Przykleji Ci się do ręki a puźniej będziesz jeździł na pogotowie żeby Ci rękę zszywali.

Żywica powiadasz? xDD Nie martw się...większe projekty robię pod okiem zawodowca ^.^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Kleju nie polecam, nie klei się do drzewa!

Proponuję wykonać własnoręcznie jakąś maź, zmieszać jakieś silnie klejące substancje, na pewno pomoże :)

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Opublikowano

Poczytaj na forach o chemi ;s i zrób sam ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

najlepiej zrób napalm,

wez styropian i benzyne, mieszaj tak długo aż zrobi się taka maz, to jest strasznie lepkie i łatwopalne.

2cql8d2.png
Opublikowano

coca cola zero + mentos, daj wujkowi zeby rzucil <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...