Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takich dziewczynach?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w amerykanskim internecie szerza sie (na szczescie TOTALNIE nie znane w polsce, chyba jestem pierwszy na te 30 mln :O) filmiki na ktorych dziewczyny- czesto mlode- objadaja sie.. i prezentuja na kamerze swoje brzuchy.

Co w tym zlego? Otoz niektore sa chudziutkie i ladne, a przez swoj kanala na yt zmieniaja sie w monstra. Np. ta jadla bez przerwy 2 dni: https://www.youtube.com/watch?v=i63kpMhD1Rg&feature=youtube_gdata_player

czy to nie chore? Inna (msumyyummyyable jakos tak) pije- uwaga- 5l wody i pokazuje jak brzuch sie wzdal. Brawo za rozszerzenie sobie zaladka i milej starosci zycze.. Juz nie mowie nic tym ZE TAKIE FILMY KRECA ROWNIEZ FACECI, co przyprawia mnie o odruchy wymiotne.

Co sadzicie o takich ludziach?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mi się zwyczajnie wydaje że to jakiś nowy tym chorej, amerykańskiej mody. Ja nic ciekawego w takich filmach nie widzę, a wręcz mnie ona odstraszają więc w ogóle ich nie oglądam. Innym też to polecam :)

Opublikowano

up Myslisz ze mnie nie odstraszaja? :O

to chore jest

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Więc tak trafia się w dziwną część youtube, z linków z mpc :D

Nie ogarniam, to jest bez sensu.

americans.jpg

Opublikowano

Są ludzie i taborety. Nie widzę w tym żadnego sensu widzę, tylko głupotę... Lidzię oglądają takie gówna które nic nie wnoszą po za tym że internet pokazuje jak ten świat jest chory. Sądzę że jest więcej innych tego typu filmów, których na szczęście nie widziałem.

Opublikowano

Bo to nie USA tu jest inny rap, tu jest kurwa mać a nie fuck!

Niech na tym pozostanie, tego typu dziewczyny są po prostu bardziej zafascynowane popularnością jak wyglądem. Mi się to generalnie nie podoba, chociaż nie powiem, nie które pulchne dziewczyny są nawet, nawet ;d

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Bo to nie USA tu jest inny rap, tu jest kurwa mać a nie fuck!

Niech na tym pozostanie, tego typu dziewczyny są po prostu bardziej zafascynowane popularnością jak wyglądem. Mi się to generalnie nie podoba, chociaż nie powiem, nie które pulchne dziewczyny są nawet, nawet ;d

Misie Grizli... :) A niektóre puszyste nawet na marne się starają i wychodzi jeszcze przezajebisciej:D. A może one specjalnie, tyle jedzą żeby potem chudnąć :O?

Opublikowano

one to robią,bo to amerykańskie...

jak amerykanki wsadzą se mordę w klop i będą piły stamtąd wodę, za kilka mc polki też tak zrobią, ale tylko te które mają pustostan we łbie.

Opublikowano

Mnie to nie brzydzi, pomyślcie sobie co polki sobie myślą o mężczyznach jak połowa brzuch do kolan i jakoś żyją razem. Tak samo może normalny facet z taką dziewczyną.

fs_pc.png

Opublikowano

Problem w tym, że na YT ludzie wrzucają wszystko co popadnie i nie ma nad tym kontroli.

Więc takie filmy, mnie nie dziwią już.

Opublikowano

Ten filmik co podałeś - brzuch kształtem przypomina, jakby była ona po prostu w ciąży. Jeśli zaś robi ona to dla beki, to jest po prostu idiotką.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Czego to ludzie nie wymysla zeby zrobic z siebie idiotow

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

wedłóg mnie to one som idiotkami i rze som glupie bardzo aby wstawiac takie filmiki na jutuba.

Opublikowano

Myślę że są głupie, widzę ze jesteś fanem felixa neta i niki <3

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

to chyba jakiś fetysz, albo ruch jakiś feministek, które chcą udowodnić że grube jest piękne ? dużo pojebanych ludzi na tym świecie.

2cql8d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...