Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nokia lumia 800 Czy samsung galaxy ace 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace-2-i8160-bez-simlocka-ideal-i2886689563.html

vs

http://allegro.pl/nowa-nokia-lumia-800-black-gw24m-o-k-a-z-j-a-i2896809108.html

Wole samsung galaxy ace 2, ale ten jest używany miesiąc. Sprzedający podkreśla to, że telefon jest w stanie idealnym, 0 rys, 0 wzgnieceń i, że w 100% działa, ale jeśli znalazłbym jedną ryske? Przecież nie będę zgłaszał na policje, że towar niezgodny z opisem bo ma jedną ryske..

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak dla mnie Galaxy Ace.

Wszystkie Samsungi Galaxy, to coś wspaniałego. <3

(BEKA)

Bierz Lumie 800, telefonik zajebisty. Moj tato go sobie kupil i jest naprawde wspanialy ;) ZERO ZAWIESZEN, ZERO LAGOW podczas GIER czy tym podobnych.

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP Szybszy 8S 8S 8S padłem :P Ty nie porównuj Androida do WP,,,, Windows Phone to rakieta.... :) Musisz zadać sobie kilka pytań. 1. Zależy ci na masie nikomu nie potrzebnych ustawień? 2. Chcesz bezpieczny telefon, bez wirusów. 3. Chcesz szybki telefon bez lagów i zacięć? Lumia to super telefon mam 710 i 800 w życiu nie wrócę do Androida..... Lumia for ever <3

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP Szybszy 8S 8S 8S padłem :P Ty nie porównuj Androida do WP,,,, Windows Phone to rakieta.... :) Musisz zadać sobie kilka pytań. 1. Zależy ci na masie nikomu nie potrzebnych ustawień? 2. Chcesz bezpieczny telefon, bez wirusów. 3. Chcesz szybki telefon bez lagów i zacięć? Lumia to super telefon mam 710 i 800 w życiu nie wrócę do Androida..... Lumia for ever <3

Daj jedna Lumie jak 2 masz :D

Galaxy Ace 2 - nowszy, szybszy oraz posiada Android'a.

Co z tego ze nowszy? Szybszy napewno nie! iOS i WP sa najszybszymi systemami ;)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...