Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Twisted Fate i taniec Gangam style

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj obejżałem filmik z tańcem gangam style u twisted fate. I czy to mod, hack czy ten champion posiada taki taniec ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Ma taki taniec. Został dodany po reworku.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Jak taniec może mieć prawa autorskie?

W dzisiejszych czasach wszystko może mieć prawa autorskie, tylko trzeba dać w łapę.

Tak samo możesz sobie ubiezpieczyć pośladki,nogi,włosy wszystko co chcesz, wszystko dla kasy...

w83od2.jpg

Opublikowano

A co traci w tańcu TF Psy? Bo zyskuje reklamę w pewnym sensie :)

@Top od reworka ma.

Opublikowano

oglądnij i o cen ja tam nie oglądam jak gruby Azjata tańczy tylko słucham muzyki chyba ze jakaś naga tancerka tańczy

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jest taki taniec, aby go użyć wciskasz ctrl + 3

Opublikowano

Jak niemozliwe? No tf wlacza taniec i tanczy gangnam style. Az sam sie zdziwilem jak to zobaczylem. Swietny pomysl od strony riot ale pewnie zaplacili fortune psy chyba ze jest to forma reklamy bo jednak w lola troche osob gra.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

to musi byc mod ale chyba legalny wprowadzony od riotu bo gangam style to niemozliwe zeby bylo w grze

To nie jest mod, to nowy taniec który tf dostał wraz z remodelem postaci.

Opublikowano

to musi byc mod ale chyba legalny wprowadzony od riotu bo gangam style to niemozliwe zeby bylo w grze

Ja pierdole..Naprawdę nigdy nie widziałeś go w grze? Jaki mod? Jaki legalnie wprowadzony od riotu? Ten taniec wprowadzili po REmodelu. Co ciekawe zapłacili aż 0 $ . Dlaczego? Przy tańcu jego kciuk kręci się w inną strone.W sensie przy podnoszeniu ręki.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Wprowadzony od Riotu, sam taniec nic w sumie nie znaczy, dzwięk i tak ma inny (ciekawe jak by to wyglądało z muzyczką gangnam style ;D)

Opublikowano

Czy tylko mi przejadło się to koreńskie gówno?

Zapewne minimalna reklama, choć większej reklamy niż już ma się chyba zrobić nie da. Choć nie zdziwi mnie, kiedy włącze TV i będzie coś w stylu "oppa sylwester stajl" albo "oppa nju jir stajl". Ciekawi mnie ile z was zna w ogóle sens (to ma coś takiego) tego "wytworu" <_< .

7m9a.png

Opublikowano

Jest ten taniec możliwy, bo jak grałem wczoraj Teemo, to twisted face tańczył Gangam Style :D też tak chcę :/

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...