Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z exp botem PL

sylwo189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chwilę czyli co ile ? Co 15/20 min ? <--- tak ma większość graczy.

To zależy w dużej mierze od tego jakich dodatkowo opcji używasz włącznie z KamerModem.

Poza metkiem masz coś jeszcze odpalonego ?

Opublikowano

Vito Corleone ja używam exp bota na privku ze strony metin2mod.tk i oczywiście wyłączonego mam antywirusa + zapore lecz to nie to, bot jest tak ustawiony w sensie, że jak nic nie robisz przez jakiś czas to cie wylogowuje, ja mam tak ciągle. Postać trzyma się przez jakieś 15-20min potem muszę wchodzić i logować się na nowo, większość mówi że tego nie da się uniknąć, niektórzy, że da sam nie wiem do końca :)

Bywalec
Opublikowano

Vito Corleone ja używam exp bota na privku ze strony metin2mod.tk i oczywiście wyłączonego mam antywirusa + zapore lecz to nie to, bot jest tak ustawiony w sensie, że jak nic nie robisz przez jakiś czas to cie wylogowuje, ja mam tak ciągle. Postać trzyma się przez jakieś 15-20min potem muszę wchodzić i logować się na nowo, większość mówi że tego nie da się uniknąć, niektórzy, że da sam nie wiem do końca :)

Tego się nie da uniknąć, większość osób tak ma. Jest to normalne zjawisko.

Opublikowano

Autologin ustaw. Że jak lognie to automatycznie Ci wejdzie spowrotem na postać i się nie martw.

Opublikowano

nie pobralem poniewaz go mam... tam jest tylko save

EDIT. Dobra mam ten autologin. Dostosowalem go do siebie wlaczylem przez moda i nic normalnie musze sie logowac

Za każdą odpowiedź w moim temacie daje "Lubię to"

:D

Opublikowano

sylwo, wystarczy że zmienisz metin2mod.bin na metin2client.bin :)

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nic :) wlacza sie i musze sie normalnie logowac. Metin2client.bin gdybym zreszta wlaczyl to nie mialbym bota. A mi chodzi o to zeby sie automatycznie logowalo na modzie

Opublikowano

Kickac Cię bd niestety nie unikniesz tego . Ja mam czasami tak ,że bot pochodzi mi 2h a czasami po 2min wywali .

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

No wiem... Ale ja chce zebyscie mi pomogli z tym autologinem, bo wtedy moglo by sobie kickac :)

Opublikowano

ja polecam zoribc tak przeczyśc ccleanerem i oczywiscie zainstaluj pierw autologin i puźniej moda powinno pomóc ! :]

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...