Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz - Nagrody I Marnowanie Kasy

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zamówiłem sobie w tym lockerz naklejki na iphone bo nic już nie było.

Zamówiłem ich 10 bo miałem tyle punktów i kont. No i już od tygodnia codziennie nawiedza mnie kurier i przynosi te paczki. Już 4 razy był i dopiero 6 paczek przyszło. Łach. Szkoda że nie psp :D

Kontrola celna była. na kazdej z 10 pieczatek jakies karteczki, zafoliowane z 3 razy normalnie tyle zachodu o takie gówno :D

Słabo zorganizowani mogli by to zapakowac w jedno tak by przyroda nie cierpiała

Poniżej zdjecie ten nagrody:

img0004ah.th.jpg

Opublikowano
Ostatnio zamówiłem sobie w tym lockerz naklejki na iphone bo nic już nie było.

Zamówiłem ich 10 bo miałem tyle punktów i kont. No i już od tygodnia codziennie nawiedza mnie kurier i przynosi te paczki. Już 4 razy był i dopiero 6 paczek przyszło. Łach. Szkoda że nie psp :D

Kontrola celna była. na kazdej z 10 pieczatek jakies karteczki, zafoliowane z 3 razy normalnie tyle zachodu o takie gówno :D

Słabo zorganizowani mogli by to zapakowac w jedno tak by przyroda nie cierpiała

Poniżej zdjecie ten nagrody:

http://www.vpx.pl/foto,img_000380.html

all za free ta? ja na PSP zbieram

fs.png

Opublikowano
all za free ta? ja na PSP zbieram

jak dostaniesz to bedziesz koksem ale cos mi sie nie widzi

ja nie zbieram na to bo jakbyscie nie wiedzieli to jest lekkie przetwarzanie danych, ale nie bede Was zagłębiał w tego typu problemach bo i tak tylko moze 2 osoby zrozumieją.

71170943.jpg
Opublikowano

Też zbieram na psp ;]

Wyślij mi 1 naklejke na iphone'a plox :*

PS: zdjęcie się nie otwiera.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

no poprawione, zamiast tych nalepek mogli by dac koszulke ^^

szkoda że nigdy tych lepszych nagród nie starcza ;/

Opublikowano

Kupiłem sobie rok temu, coś przed wakacjami z uzbieranego sianka :D

@down

Allegro ofc. ;)

@down2

wiem, że mają regiony, co do tego skąd jest mój xbox to nie jestem do końca pewien bo kupiłem używany.Gre i tak mam zamiar sprzedać bo mam przerobionego xboxa :P

zaraz zamieszcze ss'a jak kupiłem tą grę.

lockerz.jpg

Opublikowano

Ale gdzie :D ? W Polsce czy jak bo wiesz musze Ciebie rozczarować, że gry na xboxa maja regiony... więc albo masz xboxa z usa albo nie ma grania w gry z lockerz ;) albo wałujesz ;p

Opublikowano

rozwodźcie takie rozmowy na PW xD a co do Lockerz to ma być rewolucja w grudniu i ma być skok punktowy ponad x4 czytałem dziś o tym na locker z.com.pl/faq (bez spacji , bo jest dziwny błąd ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

A jak mi się tak dzieje i już dalej przesunąć w górę nie mogę to co zrobić?

Wiem, że coś z rozdzielczością ale mam stary monitor i większej ustawić się nie da.

http://img137.imageshack.us/i/lockern.png/

@Down No oczywiście xD Opera,Chrome,Firefox to samo a w explorerze widzę całą tą zieloną częsć ale ten dolny pasek jest odrazu pod tym górnym a środkowej i ilu znajomych itd. w ogóle nie ma ;/

Opublikowano
rozwodźcie takie rozmowy na PW xD a co do Lockerz to ma być rewolucja w grudniu i ma być skok punktowy ponad x4 czytałem dziś o tym na locker z.com.pl/faq (bez spacji , bo jest dziwny błąd ...

skok cenowy ma być wszystkie prezenty 4 razy droższe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...