Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chytra baba na wigili w Radomiu / Szlachetna paczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem co jest takie śmiesznego w tym. Bo to sie stało hitem na YouTube. Moze ta pani jest biedna albo ma bardzo mała rentę i dzieci nie chcom jej pomoc. Jest dużo biednych i bezrobotnych w Polsce.

I mam prośbę żeby ktoś kto chce pomoc albo zrobić dzieciom prezent na święta żeby tu zajrzał

http://www.szlachetnapaczka.pl/ Moja rodzina sama pomogą i zrobiliśmy dwie paczki dla dzieci na święta.

Moze ktoś z forum zrobi komuś taka paczek i da komuś kto jest biedny powód żeby sie uśmiechnął.

Dziękuje

Pozdrawiam

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Stereotyp nie pozwala nam myśleć inaczej niż że jest łapczywa. A co do paczki to ładny gest.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja tez nie rozumiem co jest w tym śmiesznego , moze ta biedna pani nie ma co jesc i pic ,moze jest bardzo biedna?

Dzisiaj ludzie tego nie rozumieją , wejdą na yt, zobaczą ze jakas starsza pani sięga po napój na wigili i to sie staje hitem internetu bo robi to szybko , niestety w dzisiejszych czasach trzeba o wszystko walczyć . Pozdro dla prawdziwych.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem co jest takie śmiesznego w tym. Bo to sie stało hitem na YouTube. Moze ta pani jest biedna albo ma bardzo mała rentę i dzieci nie chcom jej pomoc. Jest dużo biednych i bezrobotnych w Polsce.

I mam prośbę żeby ktoś kto chce pomoc albo zrobić dzieciom prezent na święta żeby tu zajrzał

http://www.szlachetnapaczka.pl/ Moja rodzina sama pomogą i zrobiliśmy dwie paczki dla dzieci na święta.

Moze ktoś z forum zrobi komuś taka paczek i da komuś kto jest biedny powód żeby sie uśmiechnął.

Dziękuje

Pozdrawiam

Dobra akcja ze szlachetna paczka uwazam za dobry pomysl i go popieram, ale co do filmu taka jest prawda, ze ona pewnie byla bardziej lapczywa i chytra niz biedna, takie moje zdanie.

Opublikowano

Nie rozumiem co Wam ludzie przeszkadza? Nie każdy ma wyłożone przed nosem tak jak reszta ludzi, którzy mają za dużo w dupie. Pani sobie radzi w życiu tak jak natura nakazała. Nic nie ukradła, więc w czym problem?

kochamplastik.png
Opublikowano

Biedni ludzie wstydzą się brać pomocy.

Chytrzy tylko zapierdalają gdzie mogą tutaj jest różnica Watsonie.

Opublikowano

Żałosne ;3 Już kolędy są lepsze na TVP2.

wypierdalaj z tematu idioto ..

bogaty biednego nie zrozumie, a tekstami nie zaimponowałeś.

@top

według mnie taka paczka jest bardzo dobra.

Opublikowano

No rzeczywiście, aż mi się tak smutno zrobiło...

Bo mi się zapiekanki przypaliły :D

Ja i tak mam swoje zdanie o biednych ludziach, są to takie dzisiejsze nieroby (chuj najwyżej dostanę 1 i tak zdam) takie ich motto życiowe kilkanaście lat temu.

A to, że teraz chuja zarabiają to jest ich własna wina, sami nad tym pomyślcie. Zaraz się znajdą obrońcy ucieśnionych, ale mam wolność słowa i mogę obrażać nawet czyjąś zmarłą matkę, jeszcze tego nie zrobiłem, ale kto mi zabroni?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dla mnie ta pani także jest chytra i nie broni jej nawet to że jest biedna , na czapkę i kurtkę ma więc na wodę też ją stać ;)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Ja i tak mam swoje zdanie o biednych ludziach, są to takie dzisiejsze nieroby (chuj najwyżej dostanę 1 i tak zdam) takie ich motto życiowe kilkanaście lat temu.

A to, że teraz chuja zarabiają to jest ich własna wina, sami nad tym pomyślcie. Zaraz się znajdą obrońcy ucieśnionych, ale mam wolność słowa i mogę obrażać nawet czyjąś zmarłą matkę, jeszcze tego nie zrobiłem, ale kto mi zabroni?

Nie każdy bezdomny czy biedny człowiek jest nierobem. Jesteś kanalią dzisiejszego społeczeństwa przez które nic się nie może zmienić. Słuchasz się stereotypów i sam je promujesz. A to tylko dlatego że gimbus taki jak ty w życiu nie widział uczciwego (biednego) na dodatek będziesz pierdolił że każdy taki był i jest. Nie tego twoje koniki (My little pony) uczą w bajeczkach. Za dobrze masz w domu widze.

Opublikowano

To niby czym jest? Jakby chciał pracować, to by pracował, tylko lepiej jest wziąć zasiłek i siedzieć na dupie, podczas gdy ty na to płacisz.

Pracę, mam na myśli sprzątaczka itd. Każdy zawód jest dobry.

76561198014515809.png

Opublikowano

To mój kumpel próbuje się wybić na YT nagrywając dobre gameplay o tu wystarczy wziąć 2 butelki ze stołu... :O

@Topi

Sb pomyślała "Wezmę dla Gosi przyda się jej". Łapczywa baba i tyle w temacie

Opublikowano

Ignorant. Kiedykolwiek rozmawiales z osoba bezdomna? Z osoba biedna? Czy kiedykolwiek taka osoba powiedziala tobie, malowartemu dziecku, swoje motto zyciowe? Czy wgl twoi znajomi zdradzili tobie swoje motta? Na przyszlosc radze pomyslec, zanim cos zrobisz. Nazywanie czlowieka ubogiego nierobem, to jak sikanie na kosciol, ktore propagujesz. Nie wiesz czym jest wolnosc slowa, nie wiesz jacy sa ludzie. Pierw poszperaj, zdefinuj to, o co cie zapytalem i potem udzielaj sie na forum publicznym. Czasami male rzeczy potrafia kogos pchnac w przepasc, z ktorej ciezko jest wyjsc. No ale coz, ty tego nie rozumiesz, bo wciaz karmi cie mamusia, a tatus placi za internet, z ktorego mozesz pobierac swoje kucyki. Pozyj, wylacz internet, wyjdz na ulice. Poznasz ludzi. No tak, zapomnialem, musisz wpierdolic cos by zaspokoic swoj glod. Wiec nie poznasz ludzi, bo czeka cie sranie. Mam tylko nadzieje, ze wysrasz swoj mozg, bo system ladnie go ustatkowal.

kh4xi.jpg

Opublikowano

To niby czym jest? Jakby chciał pracować, to by pracował, tylko lepiej jest wziąć zasiłek i siedzieć na dupie, podczas gdy ty na to płacisz.

Pracę, mam na myśli sprzątaczka itd. Każdy zawód jest dobry.

Samotne matki również nazwiesz nierobami?

Znam wielu ubogich ludzi którzy nie są z żadnej patologicznej rodziny. Jedni mają szczęście w życiu inni nie. Ja sam za młodych czasów żyłem skromnie może dlatego rozumiem takich ludzi.

Ty nigdy nie zrozumiesz. Życzę Ci abyś sam kiedyś wylądował na dnie tylko po to by zrozumieć że nie każdy biedny to nierób. Abyś zaczął takich ludzi szanować.Bo pewnie znasz tylko bezdomnych z Utube gdzie się z nich nabijają. W dzisiejszych czasach to ludzie wykształceni mają problem ze znalezieniem pracy a nie ludzie po zawodówce. Więc nie pierdol mi tu o ciężkiej pracy bo student ląduje w mcdonald a kretyn bez szkoły z bogatej rodziny dostaje w spadku firme wartą kilka mil.

Twoi rodzice widocznie zadbali o to byś miał przyszłość (Pieniężną) ale widze że kompletnie nie nauczyli Cię niczego o życiu.

Zaraz się znajdą obrońcy ucieśnionych, ale mam wolność słowa i mogę obrażać nawet czyjąś zmarłą matkę, jeszcze tego nie zrobiłem, ale kto mi zabroni?

A teraz ześle Cie na naszą planetę. Wolność słowa? Ty wiesz na czym ona polega?. Nie masz prawa obrażać ani mnie ani mojej rodziny(Takie jest prawo a wolność słowa nie daje Ci prawa do tego). Za coś takiego mode podać Cie do sądu ;)

Za straty moralne będziesz mi płacił... Sorka rodzice będą mi płacić. Internet nie jest już taki bezpieczny jaki był dla takich gimbusów jak ty ; )

Przykro się robi patrząc na dzisiejsze gimby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...