Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Mój Tytuł

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam chciałem donieść skarge na to że zmieniono mi tytuł usera mimo iż mam pod rangą MMT range exmoda , więc chyba przysługuje mi własny tytuł zdaje sie <_< . Prosze o zwrot mojego tytułu "Człowiek Raport".

Z góry dziękuje

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kurwa mać. Inaczej tego nie mogę podsumować.

Czy może być jeszcze inny debil niż taki, który nie umie pojąć, że istnieje PW?!

Silver, bez obrazy, ale wkurwiasz już.... Były moderator, a się traktujesz jak król? Weź do kurwy rusz czasami tą głową i użyj opcji PW. Przez Was właśnie sugestie są zaśmiecane...

(Pierdziele, że dostanę 5%, ale szlag mnie już trafia jak kolejną z rzędu durną "skargę" widzę)...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A co to dział do skarg? Napisz tym do kogoś z wyższej półki :).

A co masz GM'a by rozkazywać komuś. Za wcześnie :)

@Silver

Masz MMT jako główną, nie zauważyli i nie masz rangi.

Opublikowano

A co masz GM'a by rozkazywać komuś. Za wcześnie :)

@Silver

Masz MMT jako główną, nie zauważyli i nie masz rangi.

Widziałeś gdzieś wykrzyknik ?

Z takimi sprawami pisze się do globala..

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Za durne tematy w tym dziale, typu skargi, czy właśnie takie, jak ten, powinien być zabierany ten cały exmod.

By "emeryci" nie znali zasad, czy tez nie pokusili się o przeczytanie regulaminu lokalnego... porażka.

Masz w zasięgu aż 6 GM, gdybys napisał zbiorowe PW na pewno ktoś z nich by odpisal w ciągu godziny i oddał Ci tytuł.

Opublikowano

Dobra następnym razem jak chcecie nic nie będe tu pisał , ale żeby to samo tyczyło sie innych . Można zamknąć

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...