Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Paradisia

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech ktos kurwa ogarnie go za co on ma moda to ja nie wiem, gowno o moderacji wie, w temacie jest napisane, ze chlopak prosi o pomoc, nie o gotowca, ma juz czesc projektu, ktora wykonal sam a nasz pan moderator zamyka temat pod pretekstem "nie prosimy o gotowce" niech sie nauczy czytac

temat

http://www.mpcforum.pl/topic/802283-pomoc-strona-internetowa/#entry5891314

Opublikowano

Niestety nie wypełnił jakby całych dni kid moderatorskich i to może być ich skutkiem.

Każdemu się zdarza, nie warto za pierwszym razem wzniecać skargi.

PS. Zaraz zamkną.

Opublikowano

Dobrze napisał.

dlatego zwracam się z prośbą i pytaniem - czy miałby ktoś czas i chęć pomóc mi w zrobieniu jej?
Od tego mamy temat ze zleceniami.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

slepy jestes czy udajesz? jasno napisane jest ze ma czesc projektu i zwraca sie z prosba o pomoc

degrada wam

tak to jest jak sie nie jest aktywnym w ciagu okresu kida i sie moda nie wiem za co dostaje

Opublikowano

Panie Syriansie.

Nie przeczytał Pan mojego posta. Napisałem widocznie, iż ma od tego temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/544737-poszukujezleceniedam-zlecenie-szukam-programisty/

.

A jak już mówiłem Kasiowi, jesteśmy nowoczesnymi moderatorami i domyślamy się do czego temat dąży. A on widocznie dąży do gotowca.

Od tego masz PW, a nie latasz z skargami tutaj...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dobrze, że Tobie degrad był dany. I Ty się dziwisz, że nie masz moda jak Ty emocji nie potrafisz opanować. Napisał, że szuka kogoś kto mu to pomoże skończyć/skończy - od tego mamy temat.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ja pierdole "nowoczesni moderatorzy" ahahahahhaha czlowieku

on chcial pomocy a nie wykonania projektu za kogos, jest na studiach az taki glupi nie jest zeby prosic o wykonanie czegos za niego na studiach, ale mody hahaha

czekam na wypowiedz GM'a moze on to zrozumie normalnie

Bywalec
Opublikowano

Niestety nie wypełnił jakby całych dni kid moderatorskich i to może być ich skutkiem.

Każdemu się zdarza, nie warto za pierwszym razem wzniecać skargi.

PS. Zaraz zamkną.

Opublikowano

Też nie rozumiem że osoba która plagiatowała za czasów kida dostała moda.

Jak dla mnie jako Kid powinien stracic range za plagiaty w SWOIM dziale

@top

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania, teraz każdego odsyłacie do tematu zbiorczego w którym nikt nie pomaga wiec to nie ma sensu.

@up, przeczytaj ten temat zbiorczy zanim powiesz że nikt tam nie pomaga -.-

No właśnie czytam i widze że każdy coś robi za gotówke...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

I teraz można zauważyć kto czyta ze zrozumieniem, a kto nie. Przecież napisał, że potrzebuje rad, a nie gotowca...

Opublikowano

I teraz można zauważyć kto czyta ze zrozumieniem, a kto nie. Przecież napisał, że potrzebuje rad, a nie gotowca...

Najwidoczniej od teraz rada to gotowiec a w MC prośba o pliki serwerowe to propozycja nagrywania let's playa

Opublikowano

,,dlatego zwracam się z prośbą i pytaniem - czy miałby ktoś czas i chęć pomóc mi w zrobieniu jej?"

No to jasne jest. Szuka osoby która pomogłaby mu w tym, a od tego jest specjalny temat, który w poście jako drugie uzasadnienie przyczyny zamknięcia podałem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ale ten autor tematu napisał chyba jeszcze coś takiego:

Może jakieś ciekawe uwagi, bądź podpowiedzi, co mogę wrzucić do strony, aby uzyskać lepszą ocenę/zaskoczyć profesora?

Czyta się całą treść, a nie tylko początek. To tak samo jakbyś przeczytał tylko wprowadzenie do książki, niż całą książkę.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

ogarnijcie tych moderatorow, co to za sklad w tym www teraz ma byc?

Dział potrzebuje Reavera.

Opublikowano

niech cie kurwa gm'y ogarna bo nie mam sil na ciebie chlopaku, smutno mi sie robi gdy pomysle sobie ze na mnie tak psioczyliscie ze bylem zlym modem :(

Opublikowano

0 wiedzy o tworzeniu stron tak w ogole (paradisia)

chlopak o pomoc prosil, a w dodatku trzeba zaplacic za pomoc w temacie zbiorczym

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Po pierwsze ten dział nie jest od skarg. Czy takich spraw nie można załatwiać bezpośrednio na pw z zainteresowanym + ewentualnie jakaś bezstronna osoba np. GM?

Osobiście jestem przeciwny odsyłaniu użytkowników do tematów zbiorczych. Forum służy dyskusji, a poprzez takie działania ukrócacie ją. Nie oszukujmy się także, że każdy w takim temacie zbiorczym znajdzie osobę, która z chęcią wytłumaczy mu wszystko na pw. Skoro jesteście takimi 'nowoczesnymi' moderatorami, to podpowiedzcie co ma zrobić w temacie, a nie odsyłacie go właściwie donikąd. Wielu użytkowników trafia do nas z Google i kiedy już trafią do takiego tematu, nie uzyskają odpowiedzi na pytanie, tylko odnośnik do tematu zbiorczego.

Temat zamykam.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...