Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki serwerowe

jaroszxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest żaden serwer jak w miniecraft..

takie pliki dostają tylko zaufane osoby i za takie coś dużo się płaci :(

Opublikowano

@UP.

Hmm... Niech pomyślę :)...

NAPISALI JE?!

A co do plików nie ma i nie będzie ich w internecie...

Pliki serwerowe do Crossfire były w internecie, ale zostały już dawno usunięte

;)

Opublikowano

@up. Hah niezła ściema weź wciskaj kity komu innemu :D

Nigdy nie były i nie będą dostępne... A wasze bajki o wujku z delegacji co zna chińską mafie i załatwia pliki serwerowe w 10min schowajcie w kieszeń

Dziękuję miłej nocy.

Opublikowano

Pliki serwerowe do Crossfire były w internecie, ale zostały już dawno usunięte

;)

Co wchodzij na internet to juz nie zejdzie ? Tak samo jak usunoc komus post to ty go nie widzisz troche pogrzebiesz imasz ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plików nigdy sie nie dało miec

Po co piszesz o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia?

Pliki serwerowe do Crossfire były bardzo długo w sieci, można było je ściągnąć całkowicie za darmo.

Od dłuższego czasu na stronie, na której je znalazłem ich nie ma. Za to nigdzie indziej teraz nie można znaleźć.

Opublikowano

Po co piszesz o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia?

Pliki serwerowe do Crossfire były bardzo długo w sieci, można było je ściągnąć całkowicie za darmo.

Od dłuższego czasu na stronie, na której je znalazłem ich nie ma. Za to nigdzie indziej teraz nie można znaleźć.

Moderator który wali ścieme omfg... Jak byś je znalazł w necie to pierwsze co to byś pobrał i stawiał swój serwer hahaha.... :D NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE tych plików w internecie a jak chcesz ściemę walić to weź się w łeb walnij :D

Opublikowano

Tak mnie rozśmieszyłeś, że dałbym Ci lajka, ale mam limit

;)

Chętnie dałbym Ci link do tej strony, tylko że jej nie pamiętam. Jeżeli myślisz, że postawienie serwera jest takie łatwe to gratuluję.

Opublikowano

Patrykkos cieszy mnie twoje zaangażowanie w pierdolenie głupot. :D Dzięki podawać linku nie musisz ale jedyne o co proszę to przestrzegaj regulaminu admina i zamykaj tematy w których się znajduje SPAM. DZIĘKUJĘ :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up

1. Nie możesz nikogo zmuśić do grania w battlfield 3 lub black ops 2

2.

zostawcie cfa i wio na battlfield 3 lub black ops 2

Co to wnosi do tematu o plikach serverowych ?

2isw7yf.png

Opublikowano

Otóż patrykos ma rację z tym, że pliki CF'a były udostępnione w sieci lecz niestety nie pełne czyli nikt nie mógł postawić na nich serwera puki ktoś nie wrzucił by brakujących plików.

I nie mówcie mi tutaj, że nigdy nie zostaną udostępnione ponieważ o każdej grze większość mówi to samo a zawsze po upływie pewnego czasu gra traci zyski i aby jeszcze wyciągnąć trochę kasy z gry sprzedają pliki dość tanio.

8944496_11_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...