Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

qbot - DarkOrbit Bot

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Co to da, crack dalej będzie latać nawet na starszej wersji. Kwestia że będą męczyć swoich userów. To BP musiał by zrobić aktualizacje ciągle.

Za TEGO cracka? No way, albo jesteś mega pechowcem. Latam na tym od b. dawna, na 2-3 kontach i nawet ostrzeżenia nie widziały.

Co od straszenia pluskwom to zdaje mi się, że to też zostało zabezpieczone w QBocie o ile dobrze pamiętam. Inaczej wszyscy już mieli byśmy bany.

Kolejna sprawa jak to jest, że narzekają tylko resellerzy oraz ty. Coś ta wizja Zaklinacz == Pukacz robi się całkiem prawdopodobna :) To tak na marginesie.

@Edit O Pukacz, identyczne ip jak zaklinacz. Ciekawe nie?

Bo to 2 osoby z jednego kompa :)

Opublikowano

Bo to 2 osoby z jednego kompa :)

Pierdolisz ? Sprawa jest od dawna znana każdemu , nie wiem poco to wałkować. pukacz = zaklinacz.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

to czemu maja ub?

Przez amnestię.

Opublikowano

Czyli to jest crack ? To forum łamie własne zasady...

// Ten nie łamie.

Anonymous

Ty też łamiesz zasady robiąc multikonta :>

Opublikowano

4 BANY NA 4 KONTA!

Nawet jesli to fake , ja nic nie mam.

Nic nie dostaniemy

Kamyk pierdoli i pierdoli i chuj na to wychodzi .. straszy nas tylko i juz , było tak samo z fbot'em i co wynikło? ... -,- no własnie

A postraszyc to ty możeż matke ze w tym mieśiącu mniej pięniedzy przyniesiesz bo nikt nie kupuje :) , ( oj oj zarobki ci spadły :( , jakie to przykre )

Dalej boccie .. i juz a nie sie boicie o konta -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...