Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie w trybie knife

kinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy ktoś wie jak zrobić żeby mieć bronie w trybie knife?

ps. lajki do rozdania mam ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to to tak o:

Wchodzisz na rooma knife.

Następnie jak już cię zrespi (wtedy gdy już zrespi twoją postać) i wyskoczy ci coś tam na srodku ekranu 3 second (coś takiego) to fastem klikasz esc (na klawie), następnie exit i enter.

Jeżeli cię wywali, oznacza to że zrobiłeś to za wolno.

Jeżeci ci się uda i b ędziesz nadal na room'ie to kliknij tab (na klawie) i będziesz widział chat oraz iloć ammo, lecz nie będziesz widział od razu celownika.

Celownik będziesz widział wtedy, gdy zacznie się kolejna runda.

Jeżeli nic z tego nie zrozumiałeś pisz pod tematem a ja specjalnie dla cb nagram filmik.

Pozdrawiam!

83874473.jpg
Opublikowano

Wyjaśnię to jeszcze raz przejrzyściej :P

Może bardziej wytłumacze :

Gramy na trybie knife . W explosive... -.-

Gramy powiedzmy 2 rundy ..

W trzeciej rundzie ( na początku ) gdy jesteśmy Invisible 3 sec klikamy szybko Escape --> Exit --> Enter. Wtedy pojawia nam się obbraz gry bez żadnych statystyk ( klikamy TAB ) ( wybieramy bronie ) slotami ... Nie mamy na początku cross hairu ... Lecz w następnej rundzie on się pojawi. ;)

# Nie zachęcam do używania tego bugu ... gdyż normalni ludzie którzy chcą sobie pograć na knife nie mają na nic szans... a Nexon ma ich w dupie -.- :angry:

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie radze tego robić , wczoraj wszedłem do 3 pokoi z knife i w każdym siedział gm , oczywiście nie wszystkie hacki mają funkcje auto wykrywania gm , więc miejcie się na baczności ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...