Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biblioteki systemowe, brak procedur.

GilianV13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż gdy odpalam NFSW wyskakuje mi error oto jego treść: Nie znaleziono wejścia procedury_except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll. Nie wiem dlaczego i czym ten komunikat skutkuje. Gra normalnie działa tylko tekstury mojego samochodu się nie ładują i dźwięk przerywa.

Oczywiście mogę dołączyć screena i w konkluzji będzie widać błąd z teksturami.

Liczę na szybką pomoc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Spróbuj reinstalu jak to nie problem.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

a wpisz ta nazwe w google i cos moze bedzie lub wpisz ta biblioteke w google i sciagnij i zainstaluj.

Może ci wtedy pójdzie :)

Opublikowano

Znalazłem takie oto odpowiedzi:

- pobierz:

http://www.dll-files.com/msvcrt.zip?0WHiREYDeX

i zastąp pliki w folderze

C:\WINDOWS\system32

- cytat:

nalezy zmienic nazwe msvcrt.dll w folderze Wondows\system 32 na msvcrt.old, a potem do tego folderu skopiowac plik msvcrt.dll z Windows\System32\dllcache

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zrobiłem jak kazał benq10r czyli zmieniłem nazwę msvcrt.dll na msvcrt.old i wkleiłem msvcrt.dll z archiwum. Nadal ten sam error.

A ten pierwszy sposób z podmianą na pobrany plik? Mi zawsze działa gdy pobiorę jakieś braki w dll'kach.

EDIT

Znalazłem także inny, ponoć działający sposób. Znajdujemy plik o nazwie "dwmapi.dll" i zmieniamy jego nazwę na "dwmapi.dll.bak" (dopisujemy na końcu ".bak"). Lepiej skopiujmy wcześniej ten plik na pulpit, dla pewności bo coś mi się wydaje to naciągane.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zamieniłem nic nie dało. To jest coś z nfsw.exe, wnioskuję to po nagłówku erroru: nfsw.exe Nie znaleziono wejścia procedury. Treść erroru już znacie.

EDIT

Nic nie dało. Dobrze że skopiowałem plik bo ten co zmieniłem nazwę został zniszczony.

Opublikowano

Zamieniłem nic nie dało. To jest coś z nfsw.exe, wnioskuję to po nagłówku erroru: nfsw.exe Nie znaleziono wejścia procedury. Treść erroru już znacie.

Gdyby wina była w plikach gry, reinstalacja by pomogła. Z resztą ten błąd pojawia się u innych nie tylko przy NFS'ie. Odsyłam Cię do działu: http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/. Jest to wina bibliotek systemowych, a tam powinni Ci najlepiej w tym pomóc.

Opublikowano

Mam ponownie napisać temat, czy możesz go przenieść do odpowiedniego działu?

Niestety nie mam takiej władzy. Musisz niestety napisać jeszcze raz. Uwzględnij od razu w nim jakie próby naprawy już podjąłeś ;)

Temat będzie kontynuowany w dziale "Komputery"

http://www.mpcforum....r/#entry5891744

ZAMYKAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...