Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie lola

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej otóż mam problem.

Mam kompletnie nową kartę graficzną, kosztowała około 600stów no więc nie jest słaba ^^

A problem polega na tym że przy nagrywaniu lola fraps ścina mi do 5fps i zaczyna zajebiście klatkować.

Ten problem mam tylko z lolem bo np. przy minecrafcie mam te zasrane 200fps przy włączonym frapsie więc nie wiem w czym problem. Oczekuje poważnych odpowiedzi nagradzam likami ;)

Posty typu nagraj Lol' replayem a potem frapsem będą zgłaszane jako spam. Nie podam wam teraz jaka to karta ani czy też laguje w innych grach bo aktualnie nie jestem na swoim komputerze.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość ArronBaDo
Opublikowano

nagrywaj innym programem, hypercam jest calkiem spoko.

fraps jest zjebany i w ogóle, odradzam go, nie raz miałem z nim problemy, jest masa innych lepszych programów

@up, rly ? serio nikt nie czyta dokładnie tego, co autor napisał ?

Jaką szybkość ma twój dysk?

napisał, że nie jest na swoim komputerze więc ci pewnie nie powie.

LUDZIE CZYTAJCIE !

Opublikowano

Nie ma lepszego programu od frapsa do nagrywania, mogą być jedynie podobnych gabarytów, np: taki Action, mało znany program, leczy jeden z lepszych do nagrywania LoL'a jeśli ma się słabszy komputer i fraps nie uciągnie, w nim nawet Ci z 60 klatek nie spadnie.

Link

Jeśli chcesz zobaczyć jakość wideo tego programu, to napisz na PW, podam Ci linki do moich Video z YouTube.

Opublikowano

Nie wiem co jest z tym frapsem i Lolem. Normalnie mam w lolu na full detalach cieniach i wszystkim na maxa stałe 60 fps, bo mam tak ustawione a wiem że mogę mieć nawet 200. No tylko problem jest z tym jeb*nym frapsem. No ok a coś podobnego do Frapsa, tak aby filmy były w podobnej jakości? Nawet płatne

ISeeDeadHaters czemu masz tylko 6 postów :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nadal nie podałeś szybkości swojego dysku, czy jest on szybszy niż 7200?

Problemem może być właśnie on, próbowałeś nagrywać w mniejszej rozdzielczości?

Opublikowano

No kurde nie podam wam teraz bo nie jestem na swoim komputerze a nie pamiętam jego parametrów na pamięć. Co do procesora to chyba inter core i7 cos tam :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Co do dysku to: moj komputer->ppm na np. C:-> wlasciwosci-> zakladka sprzet -> wpisujesz w google to co jest i masz predkosc

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...