Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny Lag

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam taki denerwujący problem. A mianowicie :

Expiąć , biorąc dużą grupę moobków , kawałem spota wybijam , a z resztą nic nie mogę zrobić. Dmg mi leci , jakby oni atakowali . Wszystko dookoła działa ^^ widzę , jak inni expią , tylko ja mam takiego laga , i nic nie idzie zrobić ;/ Pls help. Nie gram na cheatach więc nie wiem od czego problem. Może dlatego , że gram ninją , a mam nienajlepszego kompa? A może Sprzęt Serwera słaby...

Prosze o odpowiedź :)

Modki to dźiffki

Bywalec
Opublikowano

Przeczyść komputer programem CCleaner:

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Opublikowano

Czyli już wszystko jasne , to wina serwera , najprawdopodoniej serwer na którym grasz ma słabe łącze lub jest źle skonfigurowany i nie ogarnia informacji płynących do mysql.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie to na pewno nie wina Twojej postaci.

To wina serwera. Jak już wcześniej wspomniał Silver nie ogarnia serwer przepływ informacji do mysql poprzez złą konfiguracje lub możliwe ,że akurat u Ciebie istnieje zbyt słabe łącze. Spróbuj na początek wł/wył. router później sprawdź. Jeżeli to nie pomoże wina serwera.

Na wszelki wypadek wyczyść rejestry oraz oczyść komputer z zbędnego syfu programem np. CCleaner,Wise Skan Disk,Raveo Uninstaller ,Wise Skan Registry

Opublikowano

Poczekaj na restart serwera, albo prace techniczne, po uruchomieniu ponownie silnika lagi występować nie powinny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...