Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na temat FIFY 13.

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj dostałem fife 13 na PS3 nie miałem jeszcze żadnej fify więc niewiem co i jak i mam dwa pytania :

1.Poco tworzy się konto ?

2.Czy można grac klubem w lidze od początku do końca kilka sezonów i w tym czasie ewentualnie w LE LM ? A jeśli tak to jak to wlączyć

Jeśli możecie to chciałbym jeszcze dostac podstawowe informacje które mogą mi się przydac z góry dziekuje za odpowiedzi .

Opublikowano
1.Poco tworzy się konto ?

Do instalacji. Bez niego nie zagrasz online.

2.Czy można grac klubem w lidze od początku do końca kilka sezonów i w tym czasie ewentualnie w LE LM ? A jeśli tak to jak to wlączyć

Tak. Wybierasz opcję: Kariera ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dzięki gram mam klubik i jest ok :D Ale mam jeszcze dalej pytanka :)

Jest opcja transfery i mozna szukac obronca atrubuty itp itd ale czy mozna jakiemus klubowi zlozyc oferte za zawodnika ktorego nazwisko nie widnieje na liscie transferowej bo tam są dość słabi zawodnicy :P

I jeszcze właśnie jeśli kupie jakiegoś zawodnika i bedzie grał czasami to czy wzrosną mu umiejIętności ? I czy zawodnikom których mam i będą słabo grać spadną ? :)

Opublikowano

(1)Tak można kupować zawodników,tak można złożyć ofertę tylko na transferze gracza.

(2)Tak wzrosną umiejętności a że graczowi który słabo chyba nie spadną bo ja nigdy tak nie miałem

Opublikowano
Jest opcja transfery i mozna szukac obronca atrubuty itp itd ale czy mozna jakiemus klubowi zlozyc oferte za zawodnika ktorego nazwisko nie widnieje na liscie transferowej bo tam są dość słabi zawodnicy.

Transfery -> Kup zawodników, i tam szukasz według nazwiska (jest opcja takiego wyszukania).

Jeśli będą grali i przy tym dostawali dobre oceny (np. za gole, asysty, ogólnie dobrą grę) i mają poniżej 30 lat, to tak, będą im rosły umiejętności. Spadają tylko z powodu wieku (tzn. spadają tylko graczom, którzy mają 30 lat lub więcej).

Opublikowano

Ok dzięki :) A jeszcze ( hehe ) Oglądałem coś na YT "Goals of the Week" co to tak dokładnie jest ? No i jak tak zarąbiscie strzelac bramki bo to chyba narmalnie się nieda xD JAkieś kąbinacje klawiszowe , "tricki" ? :D

Opublikowano

Nie, to są zwykłe strzały. Ewentualnie "rogale" strzelasz trzymając przycisk strzału finezyjnego ;)

Opublikowano

Aha ale mi bardziej chodzi o sztuczki typu przezut na głową zwody podrzucanie pilki itp. :) A i jeszcze odlądałem rozne filmiki z tymi "trickami" i troche nie łapie sie co do przycisków na padzie .. jak one sie nazywajo fachowo ? :D Mam dualshock 3

Opublikowano

Transfery -> Kup zawodników, i tam szukasz według nazwiska (jest opcja takiego wyszukania).

Jeśli będą grali i przy tym dostawali dobre oceny (np. za gole, asysty, ogólnie dobrą grę) i mają poniżej 30 lat, to tak, będą im rosły umiejętności. Spadają tylko z powodu wieku (tzn. spadają tylko graczom, którzy mają 30 lat lub więcej).

U mnie Goetze grał słabo i skill mu spadł o 2. Dopiero po 2-3 sezonach mu wzrosło

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...